Gulsahakdag Selam kızlar bebişlerinizin pozisyonu nasıl biz 34 deyiz baş aşağıymış ama erken mi bilemedim. bu aylarda ultrasonda bebekleriniz duruşu nasıl. Bide kız bebek erken gelir diyorlar😒
esiaks Gulsahakdag Benim ki 32 deyken baş aşağıdaydı 😄 erkek bebek. Hala baş aşağıda mı merak ediyorum. 34 haftalık oldum nerdeyse
Sun10 Gulsahakdag bu haftada dönük olması çok normal 32den sonra genelde dönüyolar. Doktorum tekrar dönmesi zor böyle kalır demişti 35te hala baş aşağı pozisyon
Gulsahakdag Likayolcusu yaaaa okadar duruyormu bende korkuyorum erken mi döndü diye. Sonradan dönebiliyorlarmı peki yerleri daralıyor ya tecrübeli anne buldum sıraladım🙈
Likayolcusu Gulsahakdag genelde bu saaten sonra dönmezler normal doğum düşünüyorsanız inşallah dönmez diyelim ☺️ kızlar erken doğar diye de birşey yok yaa çevremde çok kişi 40tan sonra doğum yaptı
Gulsahakdag Likayolcusu normal istiyorum. Sadece erken gelirse diye tereddüt ediyorum ama içimi rahatlattınız hepiniz☺️
Bkmcnkr Gulsahakdag bende dün 34+6 da kontrole gitmiş başı aşağıdaydı. Normal yani bu haftalarda ☺️ Ama erken gelirse de korkacak birşey yok endişe etmeyin. Riskli haftaları atlattık cok şükür 🙏 bana doktorum 34 den sonra gelirse farklı bir komplikasyon vs olmadığı sürece küçük diye küveze girmez merak etme dedi
Bkmcnkr Gulsahakdag tabi biraz küçük ama 2 kilonun üzerine cıkınca sorun olmuyormuş, içinizi ferah tutun ☺️