Resmen hayatımın şokunu yaşadım bugün. Geçen hafta hanile olduğumu öğrendiğimde acilden gitmiştim doktor bana sıkıntın olursa yine acilden gel ilaçta yazarım demişti. Bugün gittim BURSA ŞEHİR HASTANESİ rezaleti. Tekrar muayene etmek istedi normalde özel takipliyim mide bulantısına dayanamadığım için gittim. Muayne etti bende daha önce bebeğimi görmediğimi ve ekranın fotoğrafını çekmek istediğimi söyledim eşime göstermek için. İzin verdi. Daha sonrasında içeri bir kadın girdi doktor. Ben o sırada alttan muayene ediliyorum. Burda fotoğraf çekemezsin burası mahrem alanı nasıl kızıyor. Mahremse benim mahremim dedim. Çıplak olan benim sizi çekmiyorum çocuğumun fotoğrafını çekiyorum dedim. Anında muayeneyi yağan doktora cihazı vs bıraktırdı beni kaldırdı muayene bile etmedi. Üstümü giyindim siz dedim böyle yapamazsınız fotoğrafa bakın sıkıntılı bir durum var mı sizimi çekmişim dedim. Nasıl söyleniyor yapamazsınız yasak bilmem ne izin aldım diyorum. Arkadan beni muayene eden erkek doktor asla kabul etmedi izn verdiğini. Elini uzatarak uzatma çık burdan diye bağırmaya basladı. Sekreterine gizli fotoğraf çekmye çalısıyor diye ek bilgi düştürdü reçeteme. İsimlerni sordum söylemediler korktunun çünkü ama ben bulucam dedim. Siz hamile bi kadına bu sekilde davranamazsınız sizde erkek olarak benimle bu sekilde konusamazsınız dedim. Ayaklarını uzattı resmen masaya ellerini bağladı. Benimle tartısırken bir hasta aldı içeri muayene olmak için kadına da saçma bir şehden dolayı bağırdılar. Sinirime ağladım resmen. Ağlama sebebim sağlık çalısanlarının hakkıyla bu isi yapamaması. Yapanların elini ayağını öpeyim hastane sahibiymiş gibi davrananlardan bahsediyoeum tek gözyaşım haram olsun. Gerekli yere şikayet ettim ama sizinlede paylaşmak istedim.