Figennn Kızlar kahvaltıda hanki çay dan tüketiyosunuz? Ben bir kaç sabah ıhlamur içiyorum, her sabah bir bardak içsem zararı olurmu acaba? Şimdiye kadar hiç çay içmedim 23+6 😊
Tubaa10 Figennn çayın herhangi bi zararı olduğunu duymadım hiç sadece çok demli olmaması gerek diye biliyorum
Kbrmrt Figennn Ihlamurun kan sulandırıcı etkisi varmış. Son aylarda özellikle önerilmiyor ama sizin ayınızda hergün içilir mi bilmiyorum🤷♀️
cemilev Figennn Hamileliğimin basında bende grip olmustum doktorum sadece bir cay bardağı içmeme izin verdi bitkisel seyler genelde zararlı cok fazla içirtmedi cnm sende araştır bence öyle devam et açık cay içebilirsin ama bir bardak
nura23 Ben siyah çayı sevmiyorum diye her gün farklı çay demliyorum. Papatya nane zencefil zaten bunlar cok faydali size de tavsiye ederim. Sadece türk çayı biras tad olarak koyu yani acı gibi o yüzden lipton kullana bilirsiniz belki onun yeşil çayı da güzel
Yagmur_92 nura23 merhaba hamilelikte bitki çaylarının hepsi zararlı diyorlar. Ihlamur hariç. Sallama çaylar da normal de bile tavsiye edilmiyor
Benay nura23 hamilelere doktor yeşil çay önermiyor bitki çaylarından uzak durun ıhlamur da çok zorda kalmadıkça içmeyin diyorlar
Sinem11 Figennn Bana doktorum günde 3-4 bardak açık çay içebilirsin dedi. Ama ben çayı çok sevmediğim için sadece kahvaltıda bir bardak içiyorum😊
deletedmom734 Figennn çayı zaten çok içmem ama kahvaltıda 1 2 bardak içtim her zaman hiç çekinmedim hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum bazen 1 2 bardak içtim bazen hiç içmedim öyle geçti 34+5 teyim
Hamiss5 Figennn diğer bitki çayları bilmiyorum ama ıhlamur son aylarda tavsiye edilmiyomus kas gevşetici özelliği de var mıs o yüzden
Figennn cemilev Arada iciyorum canim, hamile kalmadan once bol bol iciyodum soguk sicak fark etmiyodu ama smdi hamile kalali pek icemiyorum zar zor🤷🏻♀️