Sinan35eda Merve-34 bilmiyorum bence doktoruna sor ins bişi yoktur bende bişi diycem şimdi ben adette göre şuan 5+6 ama doktorum ultrason göre 7+3oldu doktorumda öyle dedi 7+3diye ona göre hesabliycam demi
[silindi] Merve-34 bel ağrım benim hep vardı iki fıtıkla hamile kaldım ayaklarının Aktuna iki yatık koy dikle bacım bunun ilacı bu eşin masaj yapsın zeytinyağı ile olacak artık normal bebek büyüdükçe daha çok oluyor
hilalsercek Merve-34 Geçen hafta 10. Haftamdı belime arada öyle kramplar giriyorduki bu kadar erken nasıl oluyor diye şaşırmıştım yalnız değilmişim 😅😅
Beyza55- 10+4 teyim hamileliğimi bel ağrısından dolayı öğrendim çok normalmiş rahim büyüyor korkmayın
[silindi] Beyza55- burda hastane yok bacım nerden bulayım doktoru onbeş gün önce Ankara’daydım orda bi gittim o kadar
Ozge111 Merve-34 şükürler olsun çok iyi sık idrar bide bu ara kabızlık yaşıyorum onun dışında sıkıntı yok bide az Bi iş yapsam çok kötü belim ağrıyor oturup kalkamıyorum
umycnr94 hilalsercek benimde 10 haftalık arada bir kasiklarim sızlıyor karnım agriyo gibi oluyor normalmi.acaba
[silindi] hilalsercek yazdım seni :)) 37. Haftada gelir benim bebiş ikisi de 37 de geldi 38. Gören olmadı daha bakalım bı nasıl olcak
bi_de_bayil_istiyosan Ben de 10+1 bel ağrım yok ama 2 gündür karın ağrım var ve arada göbek deliğim ağrıyo ne alakaysa