gizem3435 ZeynoSemih ilk doktorum diplerine gelmeden boyatabilirsin demişti şimdi farklı doktora gidiyorum bu aralar boyatmayı düşünüyordum ama eşim doktorumu arayıp sormuş ve kesinlikle yasak demiş 🤦♀️ büyük hüsrana uğradım 😢
3Tospikannesi ZeynoSemih Bende boyatmayı düşünüyorum ama kararsızım gelinimiz hamileliğinde 3 defa boyadı bi sıkıntı olmadı ben yine de, kararsızım
Selen-erhanduran ZeynoSemih benim doktorum asla dedi piyasada bitkisel boya diyorlar ama öyle birşey yok dedi benimde çok beyazım var ama sprey boya aldım doğuma girmeden onu kullanıcam mecbur
ZeynoSemih Çok beyaz saçlarım. Tabiki bebeğimden önemli değil ama kendimi öyle görmek de iyi gelmiyor
[silindi] ZeynoSemih üçüncü hamileliğim hepsinde de boyadım hiç bi sıkıntı oluşmadı zaten boyadım da bebeğime şu oldu bu oldu diyeni duymadık ben inanmıyorum
Fahin ZeynoSemih benim de inanilmaz beyaz var. Doktoruma sordum 28. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi. Ben de spreyle idare ediyorum suan icin ama cidden cok zor oluyor
Gldekpnci ZeynoSemih hamile olduğumu bilmeden boyatmıştım hem dipten komple açma işlemi hemde komple boyama
Bsryvz ZeynoSemih ben boyuyorum organik almaya çalışıyorum normalde 20 günde boyuyorsam 30-35 te boyuyorum