Hizligonzales Yarendemir_q Rabbim once hayirlisini versin ins sonrada maddi manevi zorlamadan isteginizi gerceklestirsin. Ben asilamaya giderken hep boyle dua etmistim🥰 ins güzel sonuclar alirsiniz.
Sabahuykum Yarendemir_q rabbim gönlüne, kalbine göre versin inşallah 🙏 o heyecan nasıl bir şey çok iyi biliyorum. Hayırlı haberler almak nasip etsin Rabbim ❤️
123emakumsal Yarendemir_q RABBIM hayirlisi ile hayirli haberler almani nasip etsin💕 bende cumartesi olcam hayirlisi ile ♥️
mommyinthefuture Yarendemir_q Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Hayırla sağlıkla nasip etsin. 🤲🏻 Bol salavat ve zikir çekin. Allaha bırakın. O en hayırlısını bilendir. Çiçek açsın yollarınız. 💐
123emakumsal Yarendemir_q aminn insallah canim. Bu hayirli gun hurmetine RABBIM isteyen herkesin yuzunu guldursun ♥️💕
Linaa90 Yarendemir_q ben de zor gebe kaldım o yüzden bu postları görünce yazıyorum mutlaka rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏
elif233233 Yarendemir_q rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin. Insallah istedigin olur saglikla sana ve isteyen herkese nasip olur
1anne2bebek__ Yarendemir_q Rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Sağlıklı iyi evlat olarak evinize girsin inşallah miniğiniz🤍🤲