Yakup_yusuf Kızlar 40+1 haftalık hamileyim bugün çok kasılmalar oldu 10 dk bı kasılmalarım oldu artık o kdr çok bekliyorumki doğum yapmayı acaba kuruntumu yapiorum kendime diye bı düşündüm
Yesraan Yakup_yusuf bence artık doğum sancıların başlamış gibi kuzum bende 38+1 deyim benimde bel kaşık ağrısı çok oluyor karnım sertleşiyor
birannebirfurki Yakup_yusuf 39+1de gece 10 dakikada 1 30 saniyelik falan sancım oldu gündüz kontrolüm vardı doktora sordum açılman falan yok normal demişti akşamına sancılarım 5 dakikada 1e düşünce gittim doğurdum
Aaaaaaaaaaaappp Yakup_yusuf bende 39+4 üm hala bekliyorum ha bugün ha yarın diye diye her belirti acaba mı dedirtiyor ama maalesef değil bazen salıyorum artık beklemek gerçekten çok zor 😥 sağlıkla doğsun da önemli olan o ama bedenim bazen kaldırmıyor gibi geliyor rabbim sabır versin az kaldı sabır…🙏🏼
Bade0022 Yakup_yusuf o kasılmalar sancıya dönüşecek bebek yerini yapıyor karnın top gibi olup kendini bırakacak aralıklı şekilde belden gelip karnına yayılacak günlük ped takmaya başla kuzum nişanın gelirse fark etmen kolay olur şimdiden hayırlı doğumların olsun
minnakkurabiyelerim Yakup_yusuf düzenli ve zaman ilerledikçe 10 dk da 1 den 5 dk da 1 e fln düşüyorsa evet dogum sancısı olabilir. Nişan geldi mi?
Yakup_yusuf birannebirfurki ayy inslh bende doguruum ama dediğim gibi sancım yok kasilamm var akıntı fln desen oda yok bilmiyorum sanki hiç dogmuramiycak gibi hissediyorum 🙄🙄
birannebirfurki Yakup_yusuf hopla zıpla biraz evin içinde bide hafta sonu son defa geziyim sonra doğuruyum diye plan yap yarın doğurursun benim başıma geldi çünkü 😅
Yakup_yusuf Aaaaaaaaaaaappp bende sizin gibiyim ha doğuracak ha doğuracak diyorum birşey yok her belirtini öyle olduğunu zannediyorum ama değil enson 38 haftalıkken 3 gün boyunca aralıksız ağrılarım vardı kas bel ama birşey olmadı beden kaldirmiuo dediğiniz gibi inslh sağlıkla gelirler