cerenveminigi Son 17 gün bizimde 💙 sezeryannduaundugim için 3 Nisana gün verdi doktorum 39 u dolduralim dedik. Ama tabi bizim oğlan erken gelmek isterse iş değişir
Lina-Annesi cerenveminigi evet canim.biz tarih belirliyoruz ama onlar ne zaman gelmek isterlerse geliyorlar:)
Asilinannesi16 Lina-Annesi Kelin ilacı olsa basina sürer derler ya 😅 bende beceremedigim icin sunu yapin diyemiyorum 🤷🏼♀ az kaldi sabredicez artik napalim
Setny bendiyebiriii muhtemelen sizede 14 Nisan falan verir ilk gebelikse benim 2. Olmasına rağmen 39 da alıcak düşünün bende beni o kadar bekletmesin 5 nişanda alsın herşey iyiyse diyorum ama 28 martta son kontrolüm var bi kere soylicem 10 nişana vermişti 5 nişana çeker mi diye 38 haftalık oluyoruz zaten 5 nisanda da gayet normal bi hafta
bendiyebiriii Setny ben 39 olsun istiyorum. 14 Nisan iyi olabilir yani🫠 tabi Allah hayırlısını nasip etsin. aslında erkenden kavuşalım da istiyorum ama anne karnında 1 gün bile çok önemli falan diyorlar bilmiyorum ki bakalım
Gulnar_95 @"Pamukasln"Bende 26 gosteriyor ama normal doğum ne zaman olur bilemem İnşallah çabuk gelir🥺
Tusami Lina-Annesi sezeryan mı olacaksın ? Bende 14 Nisan istiyorum ama daha günü konuşmadık 10-14 arası olur dedi doktorum o kadar. Siz şimdiden ayarladınız mı ? Bende artık günü almak istiyorum inşallah bu cumartesi randevuda alabilirim
Tusami ipekmom_ ya şimdiden günü aldın mı ? Bir ben gün alamadım herhalde 😄34+4 şu an. Cumartesi randevum var, 14 Nisan isteyeceğim , kızım 14 Ocak , oğlum da 14 Nisan olsun bari dedim
ipekmom_ Tusami daha kağıt üstünde resmileşmedi ama doktor 14nisan dedi, haftaya kesinleştircez 😁 güzel oldu ama 14.04 uyumlu denk geldii, sizinde olur inşallahh 🥰 çok az kaldı düşündükçe heyecan basıyor vallaa
Fadimegll321 Lina-Annesi ay evet az kaldı 17 nisan daha da geç gelebilir belki 😅 korku başladı doğum nasıl olacak o da belli değil
Lina-Annesi Fadimegll321 doktora bırakın.. . En iyisini onlar bilir ;) bebek nezaman gelmek isterse ozaman geliyor