Kızlar merhaba bende sonunda dün 38+0 da oğlumu doğurdum.Doğumdan çok korkan birisi olarak belki size cesaret verir diye yazıyorum.oğlum şu an ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için ve solunumu iyi olmadığından küvezde çok kötüyüm dualarınızı esirgemeyin kızlar nolur🙏🏻 Doğumuma gelince hamileliğin en başından beri doğumdan çok korkan birisi olarak aslında o kadar da korkunun bir anlamı olmadığını gördüm.Çatı darlığından planlı sezeryana karar vermiştik doktorumla.Dün hastaneye yatışım yapıldı serum nst taktılar ve 14.10 da beni ameliyata aldılar o kadar korktum ki neyse ameliyathaneye indik beni ameliyat masasına aldılar anestezi doktoru geldi ve tek tek bana yapacağı işlemleri anlattı beni nelerin beklediğini anlattı.kendimi öne doğru serbestçe bırakmamı istedi ve belimden iğne yaptı saniyelik işlem ve asla acısı yok emin olun kızlar damar yolu açmak daha acı veriyor bunda sıfır acı anlamıyorsun bile.sonra bacaklarıma sıcaklık indi uyuştu ve hemen beni yatırdılar ve sondamı taktılar (sonda asla acıtmıyor ve uyuşukluk geçtikten sonrada rahatsızlık veren birşey değil aksine ameliyatlı olduğun için tuvalete hep kalkmak çok zor benim doktorum 1 gün bekletti sondayı çıkarttırmadı) önüme bezler örttüler doktorum geldi Hemen ve yaklaşık 3 4 dk sonra oğlumun sesini duydum dünyanın en güzel sesiydi herşey uçtu gitti o anda .ameliyatım 40 dk felan sürdü dikme işlemleri oğlumun bakımı vs derken sonra oğlumu götürdüler zaten küveze kucağıma alamadan sadece öptüm kokladım.Ameliyattan asla korkmayın hiçbir şekilde acı yok size yapılan şeyleri hişsediyorsunuz teması vs ama acı yok o kadar.sonra beni odama aldılar ağrılarım olmaya başladı uyuşukluk geçmeye başladıkça serum ağrı kesici yaptılar ve 6 7 saat sonra ilk yürüyüşüme kalktım yere bakmayın kalkın gerçekten yürümek çok iyi geliyor açılıyorsunuz.bugün sabah sondamı çıkarttılar saniyelik işlem acısı yok korkmayın.gaz çıkaramadım ne içtiysem ettiysem olmadı akşam 6 da gelip lavman yaptılar 3 4 dk sonra tuvalete çıktım o kadar kasmayın kendinizi gaz çıkarmak için herşeyin çözümü var.Lavman da hiç acı vermiyor Saniye sürmüyor korkmayın.Kızlar herşey boş keşke oğlum yanımda olsaydı da acı çekseydim çok üzgünüm bebeğim yanımda değil nolur dua edin oğluma bize bağışlasın .Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah