prettywomann 37 haftadayım. Sol kasığıma regl sancısı gibi ağrı giriyor bir dk ağrı geçiyor sonra tekrar başlıyor. Sizce bebek kanala mı giriyor acile gitsem mi bilemedim doğum sancısı olsa tüm kasıkta olması gerekmez mi
Dilaraa23 prettywomann bunu okurken sol tarafımın ağrıması ve 37. Haftada olmam 😂 bende endişelendim şimdi
prettywomann Mincik ilk defa oldu bu ağrı bende bilemedim ama öyle dayanılmayacak bir ağrı da değil ve tek tarafta doğum sancısı böyle bişey mi acaba ya da yavaştan geliyor sanırım sancı
Mincik prettywomann haftamız da aynı valla bilemedim şimdi yavaştan geliyor heralde😂 bazen soluma bazen sağıma sancı giriyor benim. Ama yatınca geçiyor. Bu aralar çok iş yapmamak lazım ama duramıyorum yerimde. Bir hafta daha sabretse bebişler daha iyi olur🙈
Mincik prettywomann kanala girerken de vajinaya baskı uyguluyormuş sanırım böyle baya büyük tuvaletimi yapacakmış gibi vajinama var tepeden baskı ve sancı giriyor arada
prettywomann Mincik benim 37+4 yatınca da geçmedi işte ondan korktum biraz zaten nstde sancım çıkıyor ama ben hissetmiyorum ya doğum sancısını da hissetmezsem 😏
prettywomann Mincik öyle his yok sadece regl ağrısı gibi ağrı var ve ağrı olan yerde bebek hareketleri var
prettywomann Yagmurcmn arada gelmesi normalde benimki geçmiyor bir dk duruyor mesela sonra yine ağrı oluyor
Mincik prettywomann anladım canım. Ben doğum sancısının öyle hissedilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Baya artar bence anlarsın. Ama yine de endişen varsa git doktora
prettywomann Mincik gece durdu ya yoksa bugün gidecektim ama ilk defa bu ağrıyı yaşıyorum sanırım yalancı sancı bu
Mincik prettywomann evet olabilir canım yalancı sancılar çok karıştırılıyormuş. Gerçek sancıları anlarız inşallah 😂