Banada yazmak kısmet oldu sonunda yavruma kavuştum şimdi kısa bi ayrılık sürecine girdik ama bu da geçecek .
13.03.2023 pazartesi sabahı 38+2olmuştuk tam geceden gezmeye gitmiştim eşimle hatta çok gülmüştük başıma yetecek var doğurcam heralde fln demiştim bebek kanaldaydı zaten geceden vajina girişimde sanki sızlama oluyodu belki doğururum diyip yattım .
Sabahta tuvalete kalktım karnım taş gibi olmuş tuvalete gittim çişimi yapmaya çok tıkalı gibiydi yaptıktan sonra bi tıkac çıktı sanki akıntı gibi ama attı vucut onu sonra su geldi ayaga kalktım sumu b diye baktım akıyo durmuyo hafif pembemsi eşimi çağırdım hemen elim ayagım titredi hareket edemiyorum çünkü heryer su oluyodu ped taktım doğru hastaneye gittim .
Direk yatışım yapıldı nst ye bağlandım sancı yok açıklık iki cm suni verelim dediler ilk yok dedim çünkü çatı muayenem yapılmamıştı . Doktorum gelsin çatıma baksın ona göre suni çekiyim dedim doktorum geldi mukemmel yumuşamış çok uygunsun doğuma sana epiduralli doğum yaptırcam akşama doğar dedi tamam dedim çok sevindim . Suniyi taktılar 4 cm olana kadar aşırı şiddetli oldu sancı 1 dk bile beklemeden sürwkli geliyodu plates yaptım yatamadım . Sonra ameliyathaneye götürdüler ben ağlıyorum bi taraftan epidural yaptırcam ama sancı girdi beni tuttular koyun gibi biri başımdan biri omzumdan iğne acıtmıyo diyolar ama acıtıyo hemde uzun sürüyo o an sancım gitti . 1 bucuk saat fln gayet güldüm eğlendim çünkü acı yok ama sonra bi başladı yalvarıyorum sezeryana alın olmuyo işte diye 6 cm olmuşum iyice de açıyolar tuşe yaparken orayı . Sonra sancı çok girdi artık dayanamiyorum ama hep ıkındım sancı geldikce . Sonra popoma baskı oldu dayanmıyorum altıma yapcam dedim bi geldiler tamsın şuan 10 cm olmuşsun hadi doğum haneye dediler kendimi çatala attım hemen ıkınıyorum lokal anestezi yaptılar kesi için sonra ben zangır zangır titremeye başladım kulaklarım duymadı ıkınamadım gidiyorum ölcem diye bağırdım anestezi alerji yapmış hemen avil fln yaptılar ıkındım ıkındım bebek doğdu rahatlama geldi yavrumu verdiler sonra beni uyuşturamadıkları için canlı canlı diktiler içimi temizlediler gerçekten çok kötüydü orası . Dayanamadım . Odaya götürdüler beni bebişimi getirdiler ama ben ayaga kalktıgımda düşecek gibi oldum yine kulaklarım duymadı galiba anesteziden bebeğimi emzirdim . Sonra rahim kasılmalarım başladı ve muhteşem bi dikiş ağrısı . Doğum sancısı gibiydi . Ağrı kesiciyle geçti bugun 3 gün oldu dikiş ağrım kalmadı biraz var tabi ama kan kaybettğim için hep bayılcak gibiyim dün taşikardi olmuşum yüksek nabızdan serum taktılar yorgunluktan olmuş . Ama geçicek bebeğim iyi olsunda emzirmeme ragmen sütüm yetmedi galiba ve bebeğim sarılık olmuş değeri 19 bi kaç gün küvezde kalcak canımın yarısı orda kaldı ama onun iyiliği için hemde evde hiç durmuyodu emzirmeme ragöen memeden çektiğimde canı acıyomuş gibi ağlıyodu 10 dk aralıkla 6 saat emzirmeye çalıştım ama haşa ağlıyodu bize dua edin bu günler geçsin bebeğime kavuşuyum .