Bugünleri görebilecek miyim diye düşünürken şimdi hazır kızım uyuyorken yazayım dedim🥹 Pazartesi günü planlı sezeryan olarak hastaneye gittik yatışımızı yaptık babamızda hazırlandı geldi oda girecekti doğuma ama spinalde ben uyuşmadım 😂 her şeyi hissettim bi sadece bacağımı kaldıramıyorum anestezi hekimi de bebek etkilenmeden genele dönelim dediler ve eşimi amleyiyathaneden çıkardılar seni öyle görmesinler dediler derken bi uyandım uyandırma odasındayım dikiş acımı ve boğaz acısı hissettim sadece odaya çıkardılar beni herkes kapıda gözler yaşlı beni bekliyorlardı bebişim geldi öpüp kokladım 2800 gram doğdu sütüm var ama lukluk içmediği için taburculukta 200 gram verilmişti sütümün olmasını ve dolu dolu içmesini çok istiyorum lütfen dua edin rabbim sizlere hayırlı ve kolay doğumlar nasil etsin evlat isteyenlere evlat nasip eylesin hiç bir şeyden korkmayın rabbim size bi evlat vermişse nasıl doğacağını da yazmıştır alnınıza her şeyin en güzeli sizlerle olsun ben artık gidiyorum hoşçakal Happy Mom, merhaba Happy Kids 🥹🕊️🤍