cihaninannesi qizemizmir Cihan Kayra Ege Hüseyin Ali ( babalarımızın adı ) Bunları düşünüyorduk benim adam tutturdu cihan da cihan neymiş rüyasında görmüş gel cihan kayra koyalım diyorum yok tek isim olacak diyor delirmek üzereyim
Hamalp qizemizmir Oğullarımın adları Hamza Alparslan Doğacak olan da Allah izin verirse Aybars 💙💙💙 İsterseniz size sahabe isimleri bakabilirim kitaptan. Huzeyfe çok hoşuma gidiyor doğru dürüst kimse de yok Eltimin bebeğinin adı.
Burcum qizemizmir oğlum Kıvanç, bir oğlum dağa olursa ismini Can koymak istiyorum.☺️ Kerem Mete Selim Beğendiğim diğer isimler☺️
qizemizmir Simayla kız die düşünüyodum cinsiyet erkek çıktı çok duyulmamış bir isim arıyorum çok zor bulmak
Yeniannis_ Gerçekten cok zor bende bulamıyorum yarın allah nasip ederse 30 haftalık olcam hala bulamadım cocuğuma isim Bu gidişle o koysun diyorum😂😂
Eda6 Yeniannis_ Benimde 31.hafta ve isim yok. İsimli bir şeyler yaptırayım diyorum işim olmadığı için kaliyo maalesef. Eşimle de bir türlü uzlasamiyoruz onun söylediklerini ben , benim söylediklerimi o beğenmiyor. Burada da öneri istiyosun hep aynı isimler okumuyorum bile ne yapacağız bilmiyorum 😅
ardensmom34 cihaninannesi bizimkide çift isim olsun istiyor illa 😂 ardenin yanına Kuran’da geçen isim düşünüyorum şimdi de 😅
cansbade cihaninannesi benimki babasının adını koycakmıs tek basına şükret bence adıda osman düşünsene bebek osman keske cihan dese razıyım valla çıldırtıyo adam
Kumru2960 Hamalp yardımcı olur musunuz bana. Kızlarım Amine erva ve Sare hifa. Simdi oğluşş geliyor 30 haftalık oldu ama isim yok ortada. Ben Ebubekir istiyorum. Babası cihan mert diyoı
cihaninannesi Muhibbi şaka yapıyordur kız belkiii ☺️ çünkü benim deli bir gün iş yerinde mesaj atmış bebeğin adını buldum diye ne buldun ne koyacağız dedim ŞEHMETTİN diyor 😬 manyak mısın sen diyorum beğenmediysen ŞEMİSTAN da olabilir diyordu🤦
Muhibbi cihaninannesi evet saka yapmis 🤣sonradan Muhammed Emir’de karar verdik. Bi daha değiştirmiyoruz diye de konustuk. Arada bi aklima Efe ismi de gelmiyo degil yani neyse 🤣
elcin_pregnancy Umut 🥰 Hep çok sevdiğim bir isim olmuştur. Benim bebişimin daha cinsiyeti belli olmadı ama aklımda olan erkek isimleri: Umut, Bulut, Atlas, Ilgaz