Esrakckaa Ben 9 subat’a dusuk yaptim bebegim 12+5 haftalikti… doktura gittim , dedi bebek 12+5 benzemiyor, ve gelismemis. 8+5 kalp atisi yokmus… 5 hafta karnimda oluydu… ve ben gene gebe olmak istiyorum … allahin izniyle 🥺🤲🏽
323832 Esrakckaa ben 2022 şubatta kürtaj olmuştum bebek 6.haftada kalmış 8+4 de kürtaj olmuştum doktor bana 2 ay korun dedi ama tahlil falan yapmıştı genetik test sonra trombofoli testi yaptırdı onun sonuçlarını bekledim ona göre plan yaptık 4.aydan sonra korunmayı bıraktım 5.ayda hamile kaldım şuan 34+1 olduk sorunsuz devam ediyoruz
Ganime0606 Esrakckaa merhaba canım bende 10 haftalijken düşük yaptım herkes düşükten sonra 6 ay dinlenmem gerektiğini söyledi.Ben 4,5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür
Esranurasya06 Bende ağustosta 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldu ekimde tekrar hamile kaldım şimdi 5.ayı bitirdik çok şükür 🥰
aysenur204 Bende ilk bebeğimi kaybettim sata göre 11 haftalıktı 7 haftalık dendi kalbi durmuş kürtajdan 40 gün sonra adet gördüm 1 kere ondan sonra hamile kalmışım şimdi 35+2 haftalığız gün sayıyoruz🥰❤️
323832 Kubare134 maalesef anlaşılmıyor bazen kanama ile kendini belli ediyormuş ama bende öyle durumlar olmadi