deletedmom6295 Slnbhs hamilelik hep korku endişe zaten. rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun evlatlarımıza
Slnbhs deletedmom6295 kesinlikle öyle ben 29 haftadır yatarak geçiriyorum hamileliğimi öyle zor ki anlatamam allah herkese kolaylıkla hamilelik nasip etsin
Hafizeipek deletedmom6295 anne karnındaki uyku saatleri doğunca aynıysa ben kesin yandım gece 1 den sabah 6 ya kadar kopuyoz biz 😂😂😂
Oznr Slnbhs https://www.instagram.com/p/BpKuqAdnSjv/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ie8d9qq3bbld Bak böyle bisey korkacak bisey yok 😊
Slnbhs Oznr ayı maşallah inşallah öyledir valla insan korkuyor hala devam ediyor bazen iyice altta vajinada bile hissediyorum
Oznr Slnbhs böyle bence. Sonucta disardaki hareketleri de icerde de yapiyorlar uyanirken titrer boyle mesela orda da oyle 😊
deletedmom6295 Hafizeipek o konuda ben şanslı olurum bu efsane doğruysa 11 dedin mi uyuyor en geç sabah 7 buçuk gibi uyanıyor gece tamamen uyku modunda tospikim😍
Oznr deletedmom6295 bende benimkinin su an uyuyor dedigim pej zamani olmuyor masallah bazen aksam 10 civarlarinda bi duruyor o kadar