Cansubursa Ben Bursa’da yaşıyorum kadın doğum yönlendirdi Perinatolojiye gitmemi söyledi neden acaba bu bölüme randevu al dedi onuda anlamadım
cihaninannesi Cansubursa ayrıntılı ultrason zaqmanın gelmiştir o yüzden buna bakan branş perinatoloji olduğu için yönlendirmistir. Kaç haftalık gebesin? Perinatolojiye sıra bulmak devlette çok zor ona göre randevuları sürekli kontrol et ben özelde yaptırmak zorunda kalmıştım
nissa Cansubursa ben bursa şehir hastanesi perinatolojiye gidiyorum serenat yalçın MHRS üzerinden saat 10.00 da girin sürekli kontrol edin illa çıkıyor ben 2 gün önce aldım yine
Aecer Cansubursa canınızı asla sıkmak istemem ama detaylı ultrason haftası 20-24 oluyor belki erkenden randevu alın diye demiştir, riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum çünkü perinatologlar riskli gebeliklerle ilgileniyorlar
elifinannesi3410 Daha ayrıntılı daha detaylı kontrol ediyorlar hemen aklına kötü şeyler gelmesin 🙂En son şehir hastanesinde yoktu geldiyse bilemiyorum orası şevkete yönlendiriyordu. Özellerin genelinde var die biliyorum
Tugbadkm Cansubursa ben 11 haftalığım doktorum da bana 2 hafta sonra git dedi korkulacak bir şey yok ense kalınlığı ölçümü yapılır sizin de muhtemelen. 11 14 arası yapılıyor ama bir an önce randevu alıp gitmelisiniz
Cansubursa Tugbadkm randevu bulabilsem gidicem ama bulamadım ki suan da 15+3 oldum doktor Perinatoloji ye git dediğinde 14+6 yadım
Esracaa1 Cansubursa yanlış bilmiyorsam Perinatoloji randevu alabilmen için dr nin yeşil alan açıp o bölüme yönlendirmesi gerekiyor. Şevket Yılmaz da Kaan pakay a yönlendirdi
GulserenKY 2 ay önce bende oraya yönlendirildim ama şehir hastanesinde yoktu sonradan gelmiş sanırım. Şevket Yılmaz da var ama randevu bulmak zor. Ben özel kliniğe gittim. Aliye Balkana muayenesi 1000 TL idi. Memnun kaldım çok ilgileniyor