alotoflover ikra06_09 bende aynı durumdayım şuan peki bebeğinize kavuşabildiniz mi veya kaç haftalıksınız
Hnfe_sltan0332 SeDAaaaa35 4 gün sonra bidaha verdim 232 yükseldi bidaha vermedim kan bekledim 3.4 hafta sonra kadın doğuma gittim kese ve kalp atışı duyuldu
Eflinnisa SeDAaaaa35 reglim geçmeden kasık ağrımla hamile olduğumu hissettim ama düşünmediğim kaza kurbanı oldum test yapmadm 3 geçince artık yapayım dedim 360 dı öğremdiğimde
Merieva SeDAaaaa35 Hamile kalmadan önceki ay kimyasal gebelik yaşamıştım tekrar reglim gecikince hayal kırıklığı yaşarım diye korktum geç yaptım testi 🥲
Aysegul0-0 2.70 ile öğrendim adete 3-4 gün kala öğrenmiştim çok şükür şuan 9+4 haftalığız rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🌺❤️
alotoflover Aysegul0-0 benimde adetime ⅚ gün var daha dün öğrendim beta 15.4 korkuyorum kimyasal vs diye umarım sağlıkla sıhatle gelir🙏🏻
Seter SeDAaaaa35 ilk bebeğimdi adet günümde test yapıp gecikmeden öğrendim 685di ikinci bebeğim geç döllenme oldu adet günümde test negatif çıkmıştı 3 gün sonra tekrar test yaptım pozitif çıkınca gecikmenin 5. Gününde 831 ile öğrendim
Aysegul0-0 alotoflover korkma cnm bende başta korkmuştum 2 günde bi kan verim bta mı kontrol ettim allahın izniyle bişi olmıcak sağlıkla bebişini kucagına alıcan ama takibini yapmayı ihmal etme hayırlısı olsun ins 🤲🏻🌺❤️
Z72r47asel SeDAaaaa35 Reglme 4 gün kala kan verdim beta 29 çıkmıştı bende belirttiler erken başlamışti şuan 31+1 oldum ilk bebeğim kızım olacak Allah’ın izniyle 👣🤲 🤰
SeDAaaaa35 Z72r47asel benim givi sende bakalım benim nasıl ilerleyecek sağlıkla kucağına al canım benim
SeDAaaaa35 Minapala pek iki katı olmamış ama doktorlar %60 olsada yeter diyo istersen bi doktora sor canım
Becuk Arkadaşlar 7 gün var adetime kasık ağrısıyla doktora gittim bugün kan aldılar. 1.20 çıktı. Yükselir mi sizce? Gebelik istiyoruz ama boşuna heyecanlanmak istemiyorum