melisa_kas işimizi kolaylaştırmak adına tecrübeli annelerimiz acaba en basit şekilde elinden geldiği kadar aradaki farkı anlatabilir mi?💕
Zynpbr00 melisa_kas Yalancı sancı bir geliyor bir gidiyir. Düzenli sancıda anlamamak mümkün değilmiş. Önce hafif hafif başliyir. Sonra dinlensende geçmiyor. Bn gece yatarken sancüm başladı. Once yatakta rahat geçiyordu sancım. Sonra baktım artıyor her sancı geldiğinde yataktan kalkip yürüme ihtiyacı hissettim.
2prensesannesiiii melisa_kas ben yaşamadım ama hemşire anlattı yalancı sancı şiddetlenmiyormuş aynı seyirde kalıyormuş ama gerçek doğum sancısı hep artıyormuş sürekli şiddetleniyormuş 10 dk bi 5 dk ya bi
Balbebek012 melisa_kas gerçek sancı başına gelince çok iyi anlarsın🎈😁 ilk gebelikte ben de senin gibi merak ediyordum ay benim gece bir sancım naşladı aslında gündüzden başlamıştı gece şiddetlendi ne yapsam geçmedi sabah doğum oldu zaten
Minikkoalam13 Doktorum bana dinlenince, duş alınca, pozisyon değiştirince geçiyorsa ritmik olarak arka arkaya gelip artmıyorsa yalancı sancıdır dedi. Tabi bu benim doktorumun görüşü sizde kendi doktorunuza danışabilirsiniz.
melisa_kas Minikkoalam13 benimde sancılarım başladı 33. haftadayım ve biraz streste var tabi bende her an doğrabilirim gibi geliyor 😂
_Deniz1 melisa_kas benim de 35 te başladı eşimden de uzağım doğum için kayınvalidem e geldim ilk gebeliğim eşim doğuma yetişemezse diye strese giriyorum 🤦🏻♀️
melisa_kas _Deniz1 bence hic stres yapma hayirlisi ne ise o olur derler ya🥰 tabiki esin destegi cok onemli ancak buyuzden steres yaparsan minnaginida etkilemis olursun 🥹❤️ saglikli kucagina alirsin insallah🥰
_Deniz1 melisa_kas inşllah hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri ama yine de aklımdan çıkmıyor bir hafta daha doğurmazsam iyi 😅 eşimi çağıracağım 😅
2prensesannesiiii melisa_kas aynı seyirdeyse korkma canım ama sancıda düzenli artış varsa gerçek sancı🙏🏻
melisa_kas Balbebek012 bir an once kucagima almak istiyorum artik ama o dogumda gececek en az 1 saat bile korkutuyor insani. bide benim aci sinirim cok dusuk hemen hissediyorum