Eminedemir1 Kızlar bugün çok az bı kanamam geldi doktora gittim düdük riskine karşı progestan verdi ilk defa kullanıyorum bı zararı olmaz demi kullanlar yazabilirimi?
Binnur-cam Eminedemir1 düşük riski olan bütün gebelere genelde onu veriyolar fitil olarakmı hap olarakmı al dedi
Sevval0308 Eminedemir1 kaç haftaliksin cnm ? Bu platformda bazen elesti yapanlara kızıyorum lakin bazen haklı oluyorlar. doktor sana zararlı olacak bir ilaç verir mi? Ki burayı sürekli kullanıyorsan milyon tane gebenin progestan kullandığını bilirsin. Yani progestanin bir zararı yok bebeğin tutunmasini sağlar stres yapma bol.bol dinlen ayaklarının altına yastık köy Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz.tedbir.bizden taktır allahtan
tubimom Eminedemir1 yok canım gönül rahatlığıyla iç ikinci gebeliğim diğerinde olduğu gibi yine kullanıyorum
Binnur-cam Eminedemir1 yan etkiden kastı ; hap olarak alanlarda baş dönmesi kusma baygınlık vs oluyormuş.. Bende kullanıyorum progestanı 14 haftamdan beri zararı yok yararı var 35+2 oldum şükür darısı senin başına 🤲
Gozdekrt Bende 7 haftalık hamileyim,doktorum yazdı kullanıyorum ilacı.Ama bana yat dinlen vs falan bile demedi ben aile hekiminden rapor aldım hep dinlenmek için
seymamehtap Ya bişey sorcam bende bi kanamam oldu gittim hemen iğne ve hapı verdi ama o akşam iğneden sonra kanamam durdu çok şükür sadece hapı kullanıyorum , doktor 3 gün ağızdan 5 gün alttan aş dedi ama ben alttan alamıyorum ya hep ağızdan alsam nolur ki ?