Senacnl Kızlar doğum anı ve sonrası giden kilolar ayrıca kaç kilo almıştınız az zamanım kaldı benimde 😍
Esayser Senacnl 9 kilo almıştım doğumdan çıkıp 2 gün hastanede yattım eve geldim tartıldım yani 3 gün sonra 8 kilosu gitmiş . Şuan 16.gündeyiz bakalım 40 çıkana kadar ne olacak ama tahminimce 2.3 kilom daha gidecek gibi
Senacnl Ebrarkubra valla bende 20 kilo aldım ilk gebeliğim iki haftaya 20yi de geçer belki zorunlu sezeryan oluyorum çatım dar oldugu için istediğim kiloya geri dönemem diye korkuyorum
Ebrarkubra Senacnl ama ben hiç diyet yapmadim yaparsanız kalmaz belki.. şimdi 15+5haftalik ikinci gebeligim bu sefer diyet yapacağım yani bir 4 kilo daha kalirsa olmaz yani 🤣🤣
Tripkolikkkiz Senacnl fazlasini verdim maalesef. 66 kilo ile gebe kaldim. 76 kilo da doğum yaptım. Doğumdan 5 6 ay sonra 54 kiloya düştüm. Zayıf olmayı sevmiyorum dünyaları yiyorum yinede kilo alamıyorum:(
Senacnl Paramedik16 maşallah benimde esas kilom 52 aslında evlenince kilo aldım hamilelikte eklendi :(
Senacnl Minigim38 yaza kadar o süt yapıyo bu süt yapıyor diyip sürekli yemezsem bende veririm inşallah 😂
Paramedik16 Senacnl verirsiniz ya merak etmeyin öncelik bebeklerimizin sağlığı gerisi gelir bi şekilde