Gmsbahar Kizlar meraba 34+4gunluk hamileyim Hic yerimde durmuyorum yoruluyorum ayaklarim sisiyor belim bile agiriyor ama ev isi yapmasan olmuyor benim gibi olan varmi yada benim gibi olupta simdi dogurmus olanlar . Acaba dogumumda kolay olurmu boylelikle
sudamlasi Gmsbahar kendinizi sakın yormayın bende doğum temizliği yapıyodum kaç gündür. Bugün çok kötü oldum tansiyonum düştü daha da iş fln yapmam.
YagizAsyaMom Gmsbahar ugğn bebeğimin odasını hazırladık eşimle televizyonu taşıdık koltukları salon taşıdı eşim temizlik fln derken belim iptal 🤔 Yormadan yapmakta fayda var ama dinine küfreden Müslüman olsa 🤣 iş yapınca hep devamı geliyor durmuyor insan
Mucizeveannesi Gmsbahar bende 31 ikiz bel bacak kasık ağrısı mide yanması ne ararsan var ,hem işte hem evde çalışıyorum aklım da sürekli bir şey yapma telaşı en boş anımda örgü örüyorum ,sanırsam bizimki Doğum heyecanı 🙃
Habis07 Bende yatmaktan cok sıkılıyorum habire ayaktayım ayagım aksam sisyor hep tansiyonm oynuyor ama nabam evde sıkılıyorum habire dısarı gdesm var ama dkkat etmelyz 36 yım bde