Aycha Merhaba, Yeni evlendiğinizde; gelen hangi hediyeniz çok kullanışlı oldu? Çalışan bir çift için pratik, hayatlarını kolaylaştıracak bir ürün arıyorum. Teşekkür ederim.
sonnenschein Aycha yeni evlendiğimde bana bir kek saklama kabı almıştı cam çok şıktı hem de senelerdir kullanırım sunum vs yaptığımda da çok güzel oluyor
Freckles Ev dekorasyonu olabilir veya güzel bir tv battaniyesi, koltuk takımlarına uyan. Eksikleri kalmışsa eğer eksiklerinden bir hediye alabilirsin.
Aycha Freckles Eksiklerini sormaya çekiniyorum ama tv battaniyesi güzel bir seçenek. Teşekkür ederim.
Aycha sonnenschein Kek, pasta fanuslarını ben de seviyorum. Güle güle kullanın, fikir için teşekkür ederim.
funnymummy Aycha ben alınacak kişiye sorulması taraftarıyım eksik olan birleri vardır illa ona göre hareket etmek daha doğru
Damla Aycha o zaman siz beğendiğiniz bir ürün alın değişim yapabilecekleri bir yerden değişim fişini de verip ihtiyacınız yoksa değiştirin diyebilirsiniz 🤷🏻♀️
Hankub Samimiyseniz eksiğini sorup alın derim, çok iyi olur karşı taraf için. Değilse mesela mini bir el süpürgesi alabilirsiniz bütçenize göre. Ben altus marka almıştım, 2 senedir sık sık kullanıyorum, hayatımı kolaylaştırıyor ☺️
Nrkzy Aycha bu aralar english Home de indirim var ben 2li fincan yanına sunumluk minik kase aldım 2 tane bir arkadaşıma da 4lü kristal saplı çay fincanı aldım
Y-S Aycha schaefer ın üçlü kek kalıbı bir de 3 lü mini teflon tava seti hediye gelmişti hiç elimden düşmüyorlar özellikle o üç boy mini tava