Pembesarelle2 myangelson Ay vallahi ya resmen bütünleştik 🥴 Bir yakınımla denk geldik hastanede gelini 7 aylık doğum yapmış idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle Henüz gebe değilim ama gerçekten çok etkilendim benim de hemen gidip en detaylı görünmem lazım😓
myangelson Pembesarelle2 bende enfeksiyondan dolayı erken doğum yaptım ama benimki tek idrar yolu değildi kanımda vardı idrarda vardı ayriyetten serklajliydim dikişlerin orada ödem olmuş enfeksiyona çevirmişti 😔 ve bunlar nuksetmeden 2 gün önce muayenede hicbirsey yoktu idrar falan tertemizdi herşey birden oldu 😕
Pembesarelle2 myangelson Kuzum kıyamam Allah beterinden korusun bundan sonrası sizin için çok daha güzel olsun inşallah 😓
myangelson Pembesarelle2 tekrar hamile kalırsam Allah’ın izniyle o zaman ekstra dikkat gerekecek tabi burada eşim kendisi bir taraftan ise giderken bir taraftan bana bakmak evin temizliği yemek falan baya zorlanıyordu. Şimdi hamilelik durumu olursa direk ailemin yanına gidicem orada bakacaklar bu şekilde devam edeceğiz artık
Pembesarelle2 myangelson Sizin için baya yorucu süreç olmuş canım sağlıkla bütün inşallah yavrunu dilerim bir daha böyle şeyler yaşanmaz benim eşimde doğuda görev yapıyor izinler dahilinde gebelik düşünüyorduk Aslında tayin olmadan hiç düşünmüyorduk ama tayine 105 gün kaldı deneyelim dedik enfeksiyon spermleri öldürüyormuş zaten öyle kaldı bizimde
myangelson Pembesarelle2 ben evladımı kaybettim canım 2 gün yaşadı sadece. Bizde dogudayiz seneye temmuzda nasipse batıya gideceğiz. Aynen enfeksiyon olunca hamile kalinamiyor falan diye duymuştum sanki ama bilmiyorum tabi
Pembesarelle2 myangelson Evet canım enfeksiyon engel oluyor malesef. Kusura bakma bilmiyordum 😓 Rabbim güzel günler yaşatsın inşallah ❣️
Cgltvlr Merhaba benimde sonucum benzer tekrar verdiniz mi kan nedir durum şuan eritrosit 03 5 hpf yassı epitel 010 14 bilgim yok fazla araştırmayada korkuyorum doktorum ciddi bir durum değil dedi fitil ve şase yazdı geçmiş olsun hepimize