esraEb Hanımlar bugün doktorum kan ilacına başlattı ben şurup istedim. Şurup kullanan var mı ? Arasındaki fark nedir ? 17 haftalığım
selinsmother esraEb ben hap kullanamıyordum kusuyordum gün boyu ne yersem çıkıyordu. 2 tane denedim ikiside aynı yaptı. Şurup içiyorum 8 gündür çok memnunum
esraEb selinsmother bi farkı yoktur değil mi. Ben şurubu olduğunu bilmiyordum. Başka ilaç kullandığım için şurup almak istedim ama sonra aklımda kaldı acaba hap mı almalıydım dedim.
DnzTnr selinsmother kaşık şurup kullanıyorum en başından beri doktorum bunu verdi bende bundan devam ediyorum bı sakincasini görmedim bütün demir ilaçları ile aynı kabızlık vs olmuştu. Hap nasıl bilmem ama şurup bana mide bulantısı vs yapmadı
selinsmother esraEb valla hap içebiliyosan iç çünkü ilk onu veriyo doktorlar ama ben içemiyordum bunu içtiğime şükrettiğim için farkı var mı diye düşünmedim
esraEb selinsmother ben ilk başlıyorum. Hap mı istersin şurup mu dedi ben de şurup dedim. Sonra aklımda kaldı,yanlışlık olmasın diye danışmak istedim 🙈