Ggggggggggg Adetime 13 gün var.. yumurtlama dönemlerimde ilişki yaşadım. Kaç tane test yaptım şimdiye kadar ama tabi ki negatif ama sabredemiyorum ve aşırı merak ediyorum. kan testinde çıkar mı şuan hamileysem? Ya da erken gebelik?
Mahbuss Ggggggggggg canım düzenli adet oluyorsan daha doğurgan dönemdeyim bence bu 2 3 günüde değerlendir adet gecikinceye kadar gebelik belli olmaz malesef sabır gerekiyor 😊
weallwantlove Ggggggggggg kaçıncı gün yumurtladın kii zaten 13 gün kala yumurtlanıyor takvime göre diye biliyorum ama galiba erken yumurtluyorsun 😘 döllenmeden en az ancak 10 gün sonra kanda çıkıyor o yüzden henüz çook erken 😊
Ggggggggggg peki bişey daha sorucammm:( ovulasyon dönemi bittikten sonra da ilişkiye devam etmek gerekiyor mu? Hamile kalma şansı düşük diyor şuan bazı programlarda bilemedim yani eğer hamile değilsem adetime kadar kalamayabilir miyim?
Sinem11 Ggggggggggg yumurtlamanin oldugu gun ve arka arkaya 3 gun degerlendirin diyorlar. Arkadasim ovulasyon testiyle yumurtlama gununu takip ediyodu ordan biliyorum
deletedmom6295 Ggggggggggg son güne kadar denemekte fayda var belki iki yumurta çatlayacak ve sona doğru kalıp geç döllenme yaşayacaksınız belli mi olur
Ebrun Ggggggggggg ben Ovulasyon döneminden 1 gun sonra hamile kaldım canım eger cok istiyorsanız bebiş olmasını Ovulasyon döneminden 3 gun once ve 3 gun sonra yıne deneyin ama Rabbim gönlünüze göre versin inşallah olur
Ggggggggggg Bir iki gün dışındaki hiç aksamıyor adetim o yüzden heyecanlıyım ama geçen ay hamile miyim diye beklerken ili gün önce adet oldum. Üzdü :(
Mahbuss Ggggggggggg canım yinede değerlendir sen adet zamanına kadar bazen geç yumurtalama bile oluyor. İnşallah hamilesindir ❤
kizannesii 28 günde bir adet oldugun varsayarsak yumurtlama dönemin adetinin 14. Günü oluyo ve şuan adetine 13 gün var aslında daha yeni yumurtluyo bile olabirsin canım yani henüz test yapmanın bi anlamı yok dogru yanıt alamazsın moralini bozarsın sadece. AMa bnce devam et çalışmalara yumurtlama geçti diye bırakma😉♥️
Ggggggggggg Çok teşekkür ederim inşallah bu Ay mutlu haberi alırım :) herkes kasık ağrısından bahşediyor ama benim devamlı kasık ağrım olduğu için belirti olarak alamıyorum malesef
eliffylmz Yumurtlama dönemin o telefondaki programlarda belirtilenlere denk gelmiyo olabilir kadınların çoğu olması gereken zamanda ovulasyon geçirmiyormuş bu yüzden ara ara denemekte fayda var bi sonraki regle kadar. Zaten sperm 3 5 gün canlı kalırken yumurtlama 24 saatlik bi olay buna göre bi planlama yapabilirsin