Gmz9340 Merhabalar. Detaylı ultrason için kayseride nereye gitmeliyim. Kırşehirde yaşıyorum o yüzden bilgi sahibi değilim. Yardımcı olur musunuz😊
Semanurkaplan67 Gmz9340 valla bende senin gibi post açtım detayli için fakültede Fatma hanım var detayli usg fiyatı 630 tl ama eşler girebiliyormu onu bilmiyorum
bitterciko Gmz9340 Hüma hastanesinde yaptırdım 1200 küsürdü sanırım biz askeri personel indirimi yaptırdık o yüzden net fiyat veremiyorum ama doktor çok iyiydi
Minigim38 Gmz9340 hüma hastanesi prof Mehmet Tayyar’a yaptırmıştım ben çok çok memnun kalmıştım🥰 bebeğimin her detayını görmüştüm
Allahkahretmesin1 Gmz9340 Kayseri’de 2 tane perinatoloji uzmanı varmış detaylıyı radyoloji doktoru da yapıyor ama ben bu alanda uzman olan birine gitmek istedim Hüma hastanesi Mehmet Tayyar’a gitmiştim çok memnun kaldım
Semanurkaplan67 Gmz9340 ben randevu aldım daha gitmedim canim fakültede Fatma hanım soy ismini bilmiyorum
Gmz9340 Semanurkaplan67 randevu nasıl olusturdunuz acaba ben arıyorum ama düşmüyor. İnternetten buldum numarayı
Gmz9340 minikmucizemm38 bakıyorum ama randevu bulamıyorum. 18 haftalıgız simdi 23 e kadar yaptırmam gerekiyo sanırım
EminNur bitterciko ne zaman yaptırmıstınzı peki ? Suan askeri personel indirimi yok diyorlar ama farklı bişey miydi acaba sizinki?
bitterciko EminNur 1 ay oldu bana da başta yok dediler radyoloji ufuk daşar doktor ona alın onda yapılıyor