Hrykmrcglr Bebegim4 bende de pco, guatr, insulin direnci vardi lisedeyken hamile kalman cok zor ilacsiz kalamazsin demislerdi daha sonra kendiliginden gebe kaldim suan 19. Haftadayim daha once dusuk veya kimyasal gebelik gecirmedim
Sinan35eda Bebegim4 ben 88 kiloyla hamile kaldım pcos vardı yumurta tembeligi gerçi tedaviye baslamasti doktorum bana Diane doğum kontrol hapı kulaniyordum 2 ay kulanip adet olup doktora gidicektim bir bucuk yıl çocuğum olmadı ve Diane kulanirken hamile kalmışım rabbimin mucezesi işte sana tek bişi diyecem sinir stres yapma sogan suyu da denedim herşeyi yaptım herşeyi ama stres olduğu için olmadı en son olduğum yerden taşınmak zorunda kaldım işe girdim çalıştım ve doktor tedaviye başladı derken hiç umudum yoktu düzensiz giden ilişki ilaç kullanımı derken adetim gecikti mide bulantısı vardı baş dönmesi ve ben dedim galiba ilaç zehirledi beni ama meğer hamileymisim şuan 15+2 olduk umudunu yitirme kilo o bu hicbisi engel değil 88 ile hamile kaldım üzerine hatta bı iki kilo bile almıştım 90 de yani sen herşeyi kafanda bitir psikolojini düzelt kuzum öyle olur rabbim zamanini biliyor
anneoluyoruuumm16 Bebegim4 pco yok ama 98 le hamile kaldım. 99 a çıktım iki haftada 6 kg verdim tiroit hızlı calisiyormus pazartesi doktora gidicem