mercimek000 Kız 11 haftaligim asiri nefes darligi cekiyorum.Nebulizator kullanan var mi? Bi sakincasi olur mu
glycnkrt mercimek000 bende alerjik astım var. bir ara salgına yakalandım o zamanlar 24 haftalıktım sanırsam. astım ilacı olan havadan verdi. nebulizatör hakkında bi bilgim yok ama doktoruna söyle nefes alamadığını en azından yardımcı olur diye düşünüyorum.
Pamuk mercimek000 alerjik astım hastasıyım.Ilk başlarda korona oldum.Serum fizyolojik aldim fayda etmedi.gogus doktoru nebu için ilaç yazdı.
Merakliana6 Benimde çok nefesim daralıyor nefes alırken sanki yetmiyor bana aldığım kalbim duracak gibi oluyor sizde de mi öyle
Canan-02 Merakliana6 ya aynısıyım o kadar ki boğulucam sanıyorum sürekli yere oturup öne doğru eğilip nefes almaya çalışıyorum şöyle içten nefesim çıkmıyor yada aldığım nefes içime inmiyor deliricem çözümü yokmu
Momsy410 Merakliana6 benim de oyle baai gunler bu nefessizlik yuzunden uykumdan uyaniyorum. Soluksuz kaliyorum sanki. Bu hafta kalp ritmim yuksek cikti. Kan sonuclarina gore haftaya tekrar bakacaklar
mercimek000 Merakliana6 evet cok bunaltti bu durum.Arastirdigima gore hamile nezlesi die bisey varmis.Burunda odem vs oluyormus nefes zorlaniyomus.Sanirim boyle bisey