09.03.23 saat 06.53 ’te doğumum oldu. En baştan beri çook heyecanlı ve stresliydim nasıl olacak nasıl bitecek diye burdaki bir sürü pozitif doğum hikayelerini okuyup dururdum. Sonra hayaller kurardım şunu yapıcam bunu yapıcam diye. 08.03 tarihinde randevum vardı gittiğimde NST’de sancım çok azcık gözüktü. Ama normalde baya baya hissediyordum NST’de sancım gelmemişti ne hikmetse. Ben o günü bebek mağazalarını gezdim dolaştım halimde iyice tükenmişti hemen eve gidelim dedim. Evde sancılarım iyice sıkılaşma ya başlamıştı eşim işten geldi ben bugün doguruyorum dedim hemen 😅 Yemeğimizi yedik misafirlerde vardı ben o ara evin içinde gezinmeye başladım lavaboya gittiğimde nişanım gelmişti ben eşime diyorum doğum yaklaştı diye ama kendim inanmıyorum artık. Misafirler gittikten sonra gece yürüyüşe çıktık gelir gelmez banyoya girdim orda da sancılarım hâlâ devam ediyor saçlarımı iyice kuruttum gecelikleri mi giydim hemen aklıma şükür namazı kılmak geldi oturarak 2 rekat namazımı da kıldım eşim uyu yoksa halin olmaz dedi ben öğlen bebiş gelir diye düşünüyordum sancı gidince uykuya dalıyorum gelince kalkıp yürüyordum o ara kayınvalidemden sütü ısıtmasını istedim içine şekerle ekmek doğrayıp yemiştim geceleri midemi bastırsın diye öyle yapıyordum. Gece 3 oldu benim ağrılar iyice artmaya başladı yatamaz oldum kalktım salonda her sancım geldiğinde evi dört dönüyordum çömeliyorum kalkıyorum eşim arada uyanıp istersen gidelim diyor ama ben hâlâ hayır sen uyu diyorum sabah 6 gibi suyum gelmeye başladı engel olamıyorsun onun gelmesine suyum geldikten sonra dayanamadım artık gidelim dedim eşime benim halim olmadığı için o giydirmişti beni hemen arabaya bindiğimiz gibi hastanenin yolunu tuttuk ama takipli olduğum yer uzaktı Allah’tan yol boşmuş kaynım arabayı sürüyor kayinvalidem eşim gidiyoruz benim sancılar sıklaştıkça ıkınmam geliyordu. Hastaneye vardığımızda eşim beni tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye götürdü zor tutuyorum ama ben hâlâ kendimi muayene odasında doğacaktı doktor baktı ve tam açık dedi bu kadar hızlı beklemiyordum ben şok oldum. Dogumhaneye yürüdüm orda ıkınma videoları izlediklerim aklıma geldi hemen ıkınmaya başladım hastaneye girdikten 10 dk sonra bebiş doğmuştu dikişlerim atıldıktan sonra çok güzel ıkındın güzel doğum oldu diye bana özel Tarkan şarkısı dudu dudu dillerini açtılar çok eğlenceliydi bebişimle kavuşmuştuk emzirmek için can atıyordum. 7 günlük bir oğluşum var uyuyor şimdi mışıl mışıl o kadar güzel bir duygu ki o kadar stresi boş yere yapmışım diye kızıyorum kendime ya arabada ya da asansörde doğacaktı ya çocuk hâlâ gülesim geliyor 😂 İçinizi ferah tutun kızlar herşey yolunu buluyor