zeynepyazarer Haftada kız olabilir denmişti bugün erkek olduğunu öğrendim bi oğlum oluyor 💙 
guzelanne01_ zeynepyazarer hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah 🌸Benimde bir kızım var şimdide 25 haftalık Oğluma hamileyim
3Tospikannesi zeynepyazarer sağlıkla gelsin inşallah bana 13.haftada kız diyebilirim dedi haftaya 16 haftalık oluyo gıdecem ne der bilmiyorum sizin şuan kaç haftalık kafam karıştı doktorum 16 da net belli olur demişti 🤔
3Tospikannesi zeynepyazarer maşallah benimki de her gitmem de bir iki gün önde gidiyor 😊 16.haftada kız deyip 19 da erkek mi dedi doktor 🤔
zeynepyazarer 3Tospikannesi kesin olarak Kız demedi tam belli olmuyor kız olma ihtimali var demişti bugün erkek dedi 🥰
3Tospikannesi zeynepyazarer anladım 😂 demek ki haftaya gittiğim de dediğini çok da ciddiye almayim 😂😂 20. Haftaya kadar
Minis122 zeynepyazarer saglikla gelsin prens benimde oglum olucak nasip olursa bir kizim var bizde 1 hafta onde gidoyoruz
Zahide2828 Doktor bana da basta kız tahmininde bulundu bugün kontrolüm vardı gittigim De erkek dedi 15 haftaligim
Gebeysek1 zeynepyazarer bu sene hepp erkek sankii tebrik ederim 😍 bende 14 haftalık erkek annesi adayıyım
hilalsercek Gebeysek1 Benim etrafımdada hep kız oluyor herkes bu yıl kız senesi heralde demeye başladı 😂😂
hilalsercek zeynepyazarer Ay maşallahh en büyük korkumda bu önce bi cinsiyeti öğrenip sonra değişir mi acaba diye çünkü cinsiyeti öğrenip bebişime kıyafetler almak istiyorum artık 🥰🥰