Evrensema0816 Arkadaşlar ağda yapmak istiyorum sizce en kolay ağda nasıl yapabilirim daha önce makine kullanıyordum fakat şuan yapamıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var marka olarakta önerirseniz memnun olurum.
Haticeyildiz Evrensema0816 kuaforde yaptirsan daha rahat edersin su anda kac haftaliksin bilmiyorum ama gobegin buyumeye basladiginda kendin hic alamicaksin simdiden kendini bi kuafore alistirsan iyi olur bide agdani kendin gotur markette satiliyo teneke sir agda
Evrensema0816 Hazelkuru ısıtıp direk uyguluyor musun kağıt falan kullanmak istemiyorum sürüp sadece ağdayı çekmek istiyorum
Haticeyildiz Evrensema0816 ama karnin buyuyunce napicaksin alamazsin alistir kendini utanma canim en temizi valla
deletedmom11 Evrensema0816 kuaför maLzemesi satan heryer ağda çeşitLerinide satan kuaf mawi etiketLi bi ağda yanLız haLk arasnda yok pudrasız yok şekersiz faLan kafanıza takıLmasın şekersizde pudrasızda ağda diye bişi yoktur sadece dozu hafifdir sürümü rahattır 😳 KUAF markasını isterseniz iLgiLenicekLerdir kartuş aLmayın küçük konserweLerden aLın baya rahat we kökden aLırsınız kıLLarı