Ozo_Akkoyun Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 37+4 üm doktor çatı muayenesi yapmadı sancı olunca yaparız dedi çatı dar veya imkansız ise yine de mi normal doğuma zorluyorlar böyle bir durum yaşayan var mı ?
AsyaveAnnesiii Ozo_Akkoyun bende 37+3üm özel takipliyim ama benim doktorumda sancı anında yapıyormuş ya çatım müsait değilse diye düşünüyorum bende
Ozo_Akkoyun Ahs sizde mi devlet takiplisiniz doktorum sancın gelince yaparız dedi demek istediği su veya nişan gelince mi
Ahs Ozo_Akkoyun ben özel takipliyim ufak tefek ağrılarım oluyordu 38.hafta da çatı muayenesi yaptı Nişan muayeneden sonra geldi YALNIŞ anlaşılmasın hemen peşine değil çok daha sonra
Cakil19 Kızlar devlet hastanesinde çatı muayenesi yapılıyormu 37.36.haftalarda yoksa doğuma kadar bakılmıyor mu
Cakil19 Ozo_Akkoyun yani devlet hastanesinde planlı sezeryan olmuyor o zaman Sancı gelince duruma göre mi bakılıyor
Muhibbi 26.nci haftalarda kanamam oldu cati muayenesi oldum cok zorlandim ya. Sancin varsa acilma var mi diye bakılıyor. Ya da riskli durumlarda bakiliyor