Yeniiianneee Kızlar Nst de bugün hemşire 5 dk arayla 4 defa karnımı iki yandan tutup salladı bebek hareket etsin diye bu normal mı size de yaptılar mı?
Ppzgz Yeniiianneee sabah aç karınla gitmiştim bebek uyurmuş öyle olunca banada yaptı hemşire uyansın diye dedi bir kez şalladı
Aaaysee Azra41 öyle bir şart koşmuyorlar ki hiç demedi doktor yani aç mısın tok musun vs diye girdiğimde,açtım ben girdiğimde ama hareket ediyordu baya
Yeniiianneee Merinizzz valla 4 defa falan yaptı yine yapacaktı izin vermedim ben rahatsız oluyorum gerekirse bir daha gırerım yapma öyle dedim
Azra41 Aaaysee bebek uyku halinde oluyor haliyle tok olmanız gerek hatta ben girmeden önce çikolata yedirttiler daha çok hareketlensin diye ahh zaman kaç ay geçti üstünden 😅
Seyma65 Yeniiianneee bana çikolata veriyor doktor bazen sadece böyle dokunuyor ama sallamıyor genelde çikolata falan veriyor biraz uzun tutuyor
Yeniiianneee Seyma65 bende kızdım hemşireye bişey olmazsa da ben pimpirik yapıyorum öyle yapmayın dedim gerekirse tekrar gırerım dedim özel yani bide
yagmuryagizzz Yeniiianneee bana da yapıyorlardı doktorum da yapmıştı 4 çikolata yedim 2 şişe su içtim öyle hareketleri görüldü 😅
Yeniiianneee yagmuryagizzz bu kız çok yaramaz nst de uyuyor ultrason da sırtını dönüyor evde de fingir fingir şimdiden başladi yormalara 🤣
Azra41 Aaaysee her hastane farklı Demekki bilemem 🤷 bana nst de ki ebeler emzirmeyle ilgili bilgi ve kağıt verdiler anlattılar hatta yapay bebekle 😊