Ftmrn Merhaba Konya da hamileliğiniz de hangi doktora gidiyorsunuz ve güncel doğum ücretleriyle alakalı bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz
Hizligonzales Ftmrn dogum icin gitmedim ama konyada oldugum donemlerde oglumda ds bu bebegimde de medova secil kahveci elsurere gitmistim muayenesi 500 lira gayet ilgili guleryuzlu bi doktor
Eliff_42 Ftmrn 15 temmuz Hastanesi’ne gidiyorum ben ücret odemiyorum devlet hastanesi almaz zaten doktorum bahar taş çok memnunum tavsiye ederim
mercimekkoftesi1 İlk hamileliğimde de ikincisinde de Medova Aysel Kamer’i tercih ettim çok memnunum ben doktorumdan. Muayene ücreti sigortalıysanız 425 tl, doğuma 10 bin dediler, nst’ye de 60 lira ödüyorum.
mrvsrcn Ftmrn başkentte Mehmet Ufuk Cerana gidiyorum muayene 500 tl doğum ücreti 8.000 tl ama oda için 1.000 tl tahliller için ayrı alıyorlarmış
Hnurkcmn Medicana da Nil Okur a gidiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var muayene ücreti ödemiyorum toplamda yıl başından önce 9.200 e yaptırdım sigortayı sigortanın içinde normal doğum ve sezeryan doğum hastanede yatış hepsi dahil.