Fik Ananasın hamilelikte zararlı olduğunu duymuştum kızlar karışık meyve suyu nunn içinde olsa da içememek mi lazım
MadameHappy34 Fik Hazır meyve suyu da zararlı, içeriği önerilmiyor en güzel evde sıkılmış taze meyve suyu
pandasever Fik kızlar peki 4+4 hamileyim henüz doktora gitmedim. doktoruna ananas yenebilir mi soran bilen varmı bende merak ediyorum. Şuan ananasla bakışıyoruz çünkü 🤭🤭
Fik MadameHappy34 tabi en sağlıklısı o şüphesiz ☺️ ama şeftali veya kayısı çekince canım tek çare hazır oluyor 😅
Aaaysee Fik aynen öyle 😂 bende içtim kaaaç kez ayrıca annem hamileyken ananas aşeriyordu sürekli hatırlıyorum yani her hafta ananas alırdık bir seyciik olmadı
Bulbulyuvasi ysmnprltn senin döner maşallah kaliteli et döner olunca biz garibanlar ananas yiyoruz ahdhqhsbvb
Fik Aaaysee anladım canım benim valla meyvesuyu çekiyorsa bir ananaslı var birde karışık içinde ananas 😅 ikilemde kaldım
Babyykmz Fik esim bilmeden ananas almisti mecbur yedim bisey olmadi. Ama o sekilde meyve suyu cok zararli. Ben doktoruma havuc sıkıp icebilir miyim dememe ragmen izn vermedi herseyn kendisini yiyeceksin suyunu sıkıp vucuduna seker yukleme dedi.
nilsmomy Fik ilk aylar günde bir dilim, son haftalar günde 1 ananas bitirdiğim oldu yine de doğmadı sezaryen oldum. Yani öyle meyvesuyunda ki ananas aromasından hiiiç bir şeycik olmaz😂