Beigebaby Merhaba 🌸 takı yastığı yaptırdınız mı ? Yaptırıp memnun olduğunuz yerler varsa görselle birlikte gönderir misiniz bana ve takı yastığı yaptırmak isteyenlere fikir olsun
Mucizem33 Beigebaby yaptirmadim gereksiz olarak goruyorum pleksi oldugu icin normsl olarak kullanilmiyor diye 🤗
Pemberuya Beigebaby babannem cicili bicili bir yastık verdi bana onu yapcam Allah izin verirse sünnetine de onu kullanmayı düşünüyorum 😂
Beigebaby Mucizem33 Banada çok gereksiz geliyor ama onun yerine kullanabileceğim bir şey yok elimde bilemedim 🤔
Beigebaby Sengul-9798 Çok güzel olmuş bende bunun gibi bir yastık düşünüyorum set olarak almak istemiyorum açıkçası sadece yastık istiyorum ben
Sengul-9798 Beigebaby set istemiyorsan benim yaptırdığım sayfa damla dizayn kapı süsü ve yastık olarak 250 TL bi bak istersen
Beigebaby Sengul-9798 Tamam bir bakayım teşekkür ederim ♥️ Fiyatıda uygun geldi bana , başka sorduğum yerler kapı süsü yastığa 500 civarı söylüyor hep
Sengul-9798 Beigebaby fiyatlar çok artmış bana fazlasını da söylediler en uygun instegram damlaz dizayn geldi