Oznurx Gizemtsn bende ayni durumdayim 😅😅😅11 kilo aldim, 31. Haftadayim 🤷♀️ Baslarda 12 ile kapatirim yaa diyordum ama hayal oldu 😂😂😂
Kvsrdsdmr ben 7 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım çok acıkmaya başlıyorum geceleri bişeyler yemek istiyorum hep böyle giderse bende baya alcam korkuyorum da 😄😄
Ahsenveannesi Kvsrdsdmr bende gece acikiyorum süt iciyorum hurma kayisi falan yiyorum☺☺ ama bulanti kusmalar bitince hizla kilo almaua basladim☺☺
Elifyilmaz Ben kilo verdim suan 16 haftalik hamileyim ilk ogrendigimde 62 kiloydum 16 haftaligim ve 59 kiloyum
Happinessoon Elifyilmaz bende 62 kilo ile hamile kaldım 57 ye kadar düştüm şuan 64 e merdiven dayadım 🤗
Ahsenveannesi Elifyilmaz bende 3 kilo vermistim 14 haftaya kadar sonra 16 ya kadar birden 2 kilo aldim neye uvradigimi sasirdim normal birinden az yiyordum 😂 23 teyim simdi 2 kilo daha aldim. Yani hizli aliniyor dedilerdi haklilarmis😂
Elifyilmaz Happinessoon bende 58 e dusumustum bu hafta 59 olmustum en son baktgmda bakalim ama hic gobüş filan yok bakalim ne olacak 😃😃
Zeynozeyyo 38+2 günlük hamişim 9 kilo almısım bebişte gecen haftalarda 3180 gr dı ilk aylarda sürekli meyve yedim meyve yemedimde sanki hep actım son aylarda asırı iatah acılıyor gecwleri fare gibi mutfaktaym ama yine de atıstrmalık seklinde yiyprum ilk aylar cok borakmayın kızlar alınan kilolar için demiyorum kesinlik le kuzunim 33 kilo aldı simdi eskisinden daha zayıf gebelikte seker gibi sorunlar oluyor ya dikkt edin
Kvsrdsdmr Ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebeğe kilo aldırmak istiyorum sadece Doğumda alınan kilolar verilemiyor diyor çoğu insan çünkü bende kendimi salmak istemiyorum hamileyim ondan kilo aldım diye 😔