KumsAlyaa tazecikannee Son 6 💖 38+5 de planlı sezeryan olacağım Allah nasip ederse tabi o zamana kadar beklerse kızım heyecanlıyım ilk gebeliğim 🙈23.03.23🥰
Eylembasakoc 35+3 bugin bizimde aşağıya vurmaya başladı bugünlerde ya korkutuyor valla beni varmı sizlerdede aynı durum
Setny gkcbrn bende 35+2 yim bana doktorum 10 nisana verdi sizin erken vermiş aşkında bende bi 5 gün öne çektirmek istiyorum ama
gkcbrn Setny benim riskli olduğu için o kadar bekleyemiyorum hatta bebiş o tarihleri bekler mi bilmiyorum
hzl040823 tazecikannee bizde kavunuz 36+3 korku heyecan her şey var acaba acele mi ettim diye geçen düşünceler 🥶🥶🥶 sezaryen mi olacaksınız ben 2 hafta sonra muayene olacağım ona göre karar verilecek doğumum 🫠
Esmaarkk Setny yok canım vermedi haftaya Çarşamba gidecem anestezi doktoru görecek ona göre verecek sana verdimi
CmreKsidar tazecikannee 36+4 2 gün sonra doğumum olacak tek sevindiğim şey uykusuz geceler ağrılı geceler bitecek özellikle de çatı ağrısı He kızım doğduğunda da uykusuz olabilirim ama en azından bir gülüşü bir kokusu yeter ☺️☺️😂
Serenkrkmaz Pinkgold aynıyız sizinle normal doğum olucağı nasıl belli oldu çatı muayenesi oldunuz mu acaba ?
Pinkgold Serenkrkmaz çatı muayenesi olmadım daha baştan beri normal olacağını söyledim doktoruma normal doğumla ilerliyoruz 14 nisan tahmini söyledi erkende gelebilir diye
CmreKsidar tazecikannee evet canım 37 de doğacak 24. Haftadan beri suyum azdı doktorum beklemek riske atar dedi bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama napalım zaten beklediğimiz birseydi 🌸☺️
tazecikannee CmreKsidar he olsun canım benimde tansiyon var 37 de almak zorunda kalacak akciğer geliştirici iğnede vuruldum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Hanife2109 38+6 olduk 8 gün kaldı tabi erkende gelebilir bekliyoruz sancilar ve ağrılarım var normal doğum olacak Allah’ın izniyle bakalım ne zaman gelecek oğlum💙
CmreKsidar tazecikannee bende bugün 2 doz vuruldum canım yarın akşam 2 doz daha vurulcam insallah tek isteğim o
Setny Esmaarkk evet 10 Nisan olarak verdi 28 Mart son kontrol ama bana anestezıyle alakalı bişey demedi doktorum