Neyran Kızlar selam, Kızıma alacağım emzik biberon plastik şeyleri yıkayıp kaynatmak istiyorum siz nasıl yaptınız kaç dakika kaynattınız var mı yapan
prettywomann Neyran tencereye su koyup kaynattım kaynar suya biberon emzik pompa ekledim 10 dk kaynattım sonra havlunun üzerine serdim kurudu hepsini kilitli poşete koydum hastane çantasında şu an☺ öncesinde sudan geçirdim öyle koydum deterjanla yıkayan da var ben yıkamadım
MaviK Neyran ben ilk aldığım da ve sonrasında hep biberon temizleyici ile kaynar suda kaynatıp daha sonra durulayınca iyice arınsın diye de karbonatlı sıcak suya koyuyordum canım
1prensannesiiiii Neyran kaynatinca çatlama ya da plastikler de erime olmuyor mu acaba ondan korkuyorum bende kaynaticam da
Eceecim prettywomann aynı şekilde yaptık annemle ☺️ emzik biberon temizleyici aldım ama henüz hiç kullanılmadığı için sadece suyla kaynattım
ysmnprltn Ben önce unibabynin emzik biberon temizleyicisilye bi güzel yıkadım sonra hepsini kaynattım kuruladım kilitli poşete koydum hop hastane çantasına
prettywomann Eceecim ben de aldım ama sonradan 😀 normal yıkayınca kullanırım artık onu her dk pompayı biberonu dezenfekte edecek zaman bulacağımı sanmıyorum deterjanla o zaman yıkarım
Eceecim prettywomann aklımıza geldikçe yaparız artık. Bebek olduktan sonra tuvalete zor gidiceğimiz için ☺️☺️😅
Busel Neyran sıcak suya koyup 10 dk dezenfekte ettim. Suyla bir kaynatmadim direk kaynar suya koydum. Tencere ile kaynatinca ekstra sıcaklık oluyor erime yamulma tarzı durumlar olabilir