Meloo35 65,4 ile hamile kalmıştım Şuan 69,5 olmuşum 23 haftalığımmm sizce normal mi kimisi çok iyi diyor kimisi çok diyor 😭
Busrayasin2351 Meloo35 bence gayet yerinde kilo almışsın zaten çok fazla kilo alsan doktorun mutlaka uyarırdı çevreni çok dikkate alma önemli olan doktorun ne dediği
Sibelunalhasan Bence gayet normal..Bende 27 haftalığım ve 2 kilo aldım.Demediklerini bırakmadılar çocuk gelişmiyor etmiyor diye.ama.cok şükür iyi bebeğimin kilosu gelişimi
Meloo35 Sibelunalhasan ay aynen bide benim yapım gereği iç karnım geniş çokta göbeğimde büyümedi çok zayıf bebek doğurcannn vs vs ama bebeğin kilosu önden gidiyor hatta kulak asmamak lazım canım bebişler bizden alcaklarını alıyorlar bence sağlıklı olmaları yeterli
Meloo35 Busrayasin2351 evet doğru diyorsun canım benim kendimce takıntım var biraz kendimi bildim bileli dikkat ederim hep zaten ama önemli olan bebişlerin sağlığı 🙈
Sibelunalhasan Yok zaten ben takmıyorum doktorum en fazla 7 kilo ile doğumu tamamlamak senin için en iyisi dedi. Ben doktoruma bakarım ne dedi ne etti o. Benim de iç karnım büyük çok karnım yok zaten
Meloo35 Sibelunalhasan bana bir kilo sınırı koymadı açıkçası ama ben kendim dikkat ediyorum çünkü yapım oldukça müsait doğumdan sonra kalıcı olmasın diye gerekli şekilde yiyorum ne çok ne az 🙈 bencede kimseye kulak asmamak lazım