Gebeysek1
Ben 25+4 hafta oldum. Çalışma hayatım benim de hareketli hergün mutlaka 6.000 adım atıyorum. Bazı günler ofis dışı işlerim oluyor ve 10.000 adımı geçtiğim zamanlarda oluyor. Şu ana kadar bebekle ilgili bir sorun yaşamadım. Ama illa ki ağrıların oluyor. Mesela kasık bölgemde sanki hamlamışım gibi bir ağrı yaşıyorum zaman zaman. Ama doktora sorduğumda bunların normal olduğunu gebeliğin konforsuzlukları olduğunu söyler hep (doktora ne zaman bişey desem bunlar gebeliğin konforsuzlukları der😂) . Riskli olan olağan dışı şiddetli ağrılar. Gebeliğin boyunca kanama ve bu olağan dışı ağrılara dikkat etmelisin tecrübelerime göre.
Tabi yaşadığım bu ağrılar tempolu iş hayatından oluyor anlamı çıkarmamak gerek bence. Çünkü formda bir çok başlık var bu ağrıları evde otursan da yaşayacaksın. Gebeliğin konforsuzlukları :)
Temponun tek artısı fazla kilo almıyorsun, toplamda 3 kilo aldım ve bebek sağlıklı 🙏
Spor yapmana gerek kalmıyor.
Ama tabi senin iş hayatını bilemem, temponu ya da vücudunun buna ne tepki vereceğini tahmin etmek zor. Yaşayarak bebeğin ve kendi sağlığını gözlemlemek daha doğru olur.