Yagmurmommy59 çok teşekkür ederim canım amin inşaAllah, bir dahaki ay da senin haberini alırız inşaAllah 😊 Evet canim her ay düzenli olurdum aslında tek o ay 15 gün geciktim ilk o başladık çalışmalara geciktim, sonra adet bitince gittim doktora muayenede bana da yumurta tembelliğin var dedi bunu al kullan dedi 1 yıl olmazsa gel dedi, sipariş ettim işte sonraki adet bittikten sonra baslayabildim günde bir tane aç karna sabah aldım, canım ben çok kızartma vs abur cubur cay cikolata yiyen biriydim bunu kullanmaya başlayınca bıraktım hepsini bir de adetim geçince gebelikte olmayınca kist vs mi var yoksa diye çok korkmuştum sağlığımin kıymetini anladım, süt Bal ceviz muz soda her gün yedim içtim bunlardan arada bir Havuç çok strese girmedim bu sefer hayırlı zamanda olur inşaAllah dedim zamana bıraktım bir de gün içinde biraz egzersiz yaptım bir 10dk kadar o kadar sonra yumurtlama testi ile takip ettim reglimin ilk gününden sayarsak 14. Gun yumurtladim o günle beraber 3 gun pespese ilişki yaşadık elhamdülillah nasip oldu sağlıkla devamı da gelir inşaAllah 🙏🙏