Meltems53 meva_asil_moms doğru canım bende yıkamaya başlarım 2-3 güne. Hastane çantamı da 34 gibi hazırlamayı düşünüyorum. Kolay gelsin bize 🫠
EAyse-09 Zmrt2208 benim de mayıs 20 ☺️ Sabırsızlıkla gün sayıyorum kilosu nasıl hareketleri nasıl biz çok hareketliyiz 🤰🏻
Zmrt2208 EAyse-09 baya hareketli özellikle geceleri kilosu en son 27 haftalıkken gittiğimde 1500 gr dı Çarşamba günü kontrol var bakalım ne kadar oldu
Mozlemnur catandgirlmom uygulamaya göre 1 haziran görünüyor ama inşallah 38 de falan sağlıcakla gelir kızım merak heyecan korku her duyguyu ayni anda yaşıyorum. İlk hamileliğim çanta hazırlıycam ama ne koyacağımı bilmiyorum ailemden uzakta gurbet kuşuyum.
Kbramhmt Meryem_79 ayyy yok pudra pembe ve beyazları bir yıkadım hıc renk vermedi pırıl pırıl çıktılar ama gri yeşil renkleri ayrı yıkadım kurutmaya da ayrı attım her ihtimale karşı
Asdfgh21 catandgirlmom ay en güzelini yapmışsınız dolabı gelse başlamak için telaşlanırmıyım bilmiyorum bugun başladım artık bizimkilerde yaparız diyorlar ama onlara kalırsa beni doğuma gönderip yapacaklar 😄
AdinsMom catandgirlmom altta dikiş olunca oturmak falan haftalarca sıkıntı olabiliyomuş en korktuğum şey🙄