catandgirlmom Dilsay öyle valla hareketleri hissettikçe hala hamilelik mucizesine inanamıyorum orada bir can var ve kımıl kımıl hareketleri vs diyorum bu nasıl mucize o benim bedenimde ❤️ allahım onları sağlıkla göndersin yaaa canım bebeklerimiz 🥲
catandgirlmom pinar_033 evde olsaydım bende günlere yayar yapardım çünkü kimsenin temizliği kendi yaptığım gibi içime sinmiyor ama ççalışınca çok zor oluyor 😊 kaçıncı çocuk sizin
pinar_033 catandgirlmom ikizlerim var canım 12 yaşında ikiside erkek şimdi de kızım geliyor Allah nasip ederse
Busraerkr catandgirlmom 59 gün kaldı hayırlısıyla ama ben 40. Haftaya kadar beklemek istemiyorum 37 38 gibi gelsin istiyorum prensesim 🥹 eşyalarını yıkayıp ütüledim bir kaç parça eksiği kaldı kendime daha hiçbir şey almadım 🫠
catandgirlmom Busraerkr ayhh bende kızlar erken gelir diyorlar ama inş 37-38 de gelsin diyorum hep, tabi abimin eşi 41. Haftada doğurdu kızını hiç erken falan gelmedi ama 😂😂 ne yapabilirim diyorum o haftalar yaklaşında evde her gün müzikler açıp oynamalı mı hahah
catandgirlmom Aynenkanka valla bende yakınlarımın çağırdığı bir abla var şirket çalışanı falan değil onu çağırıyorum ihtiyaç oldukça en son 350 demişti şimdi artmıştır heralde, armutta baktınız mı fiyatlara
Aynenkanka catandgirlmom annemin evine çağırmıştık armuttan hiç ama hiç memnun kalmadık, referanslı ablalar var mı çevremde onlara bakıyorum önceliğim o ama mecbur kalırsam bakıcam armuttan🤷🏻♀️
Busraerkr catandgirlmom 37den sonra bol bol squat bol bol kaynar sulu duş bol bol yürüyüş gerisi takdiri ilahi 🤭😂
catandgirlmom Aynenkanka aaa öyle miii zaten iyi yapmayacaklarsa gerek te yok çağırmaya insan sinirleniyor enayi yerine konulmaya benimde bir keresinde çağırdığım abla o kadar kötü temizlemişti ki kırmamak adına bir şey de söylememiştim ama bir daha çağırmadım hiç
AdinsMom catandgirlmom ben inşallah doktor tamam derse 38de sezaryen istiyorum dönerken bebek de bi tarafta olduğu için ağırlık orada oluyo ve ağrı oluyo dönerken 🙄
catandgirlmom AdinsMom ya ben hemen ayaklanmak için falan normal isterdim ama ne doktorum ne derse boynum kıldan ince. Bakalım bizim bebiş ve vücudum hangisini seçecek 😅
Fts-fts11 catandgirlmom Safak 63 kendi memleketimiz tahmini 19 Mayıs ama eskisi kadar hareket edemiyorum vajinamda ağırlık hissi var bebek kilo alıyor yeri daralıyor sanıyorum ondan
AdinsMom Fts-fts11 bende aynı durumdayım 30+6 olduk ama son 1 haftadır resmen her yerimde ağırlaştığını uzadığını hissedebiliyorum çok net şekilde aşağıda baskı var benim de kaburgalarımda da ay bi doğursaydıkkkk🫠🫠
catandgirlmom Fts-fts11 benimde yürüyüş yapınca bile ağırlık hissi baskı oluyor, bebeğimiz makat pozisyondu bugünki kontrolümüzde baş pozisyon olmuş şükür ama doktor agrın olur dedi
Nilufer_06 catandgirlmom eksik hiç bitmıyor trendyolda düğmeli pijama takımları indirimdeydi dün aldım sizde bakın isterseniz indirimi bitmeden ☺️
catandgirlmom Nilufer_06 bende trendyoldan alacaktım ama pentidede bi alana bi bedava idi pijama takımlarında giydiğim bir modeli çok beğenince kampanya olsun diye aldım 2 takım bir tanede sabahlıklı içi elbiseli takım almıştım 3 çift oldu yeter heralde değil mi
AdinsMom Fts-fts11 ay anaaaaam vallahi ben diyorum eşime bu zamana kadar ben taşıdım bundan sonra da sen taşicaksın diye keşke öyle bişey olsa ağırlaşınca kocalar taşısa bebeleri 😂
KbraN_1 catandgirlmom ahh ahh beni de heyecan sardı yaaaa mayıs başı gözüküyor bakalım kısmet. Korku endişe heyecan hepsi karışık 🥺😃🤯
catandgirlmom KbraN_1 valla aynen öyle bu hafta hastane çantamızı hazırlayacağım çok ufak tefek eksiğimiz kaldı meme ucu kremi, depend kalan her şeyi tamamladım birde organizer çantalardan alıcam düzenli olsun diye.. ne olacağı belli olmaz hazırlıklı bekliyim 🥹
Happymother_girl Bende mayıs başı yada ortası dogurcam galiba bi sorun olmazsa inşallah 28 haftalık olduk artık doğurayım diye gün sayıyorum valla 😂 akşamları kaşığımın üstünde duruyor kuzum sürekli hafif ağrı yapıyor başka bu şekil olan varmı yaa
catandgirlmom Happymother_girl ağrı bendede oluyor hatta dün yürüdüm hava yağıyor diye bira hızlı yürümüş bulundum ve sanki regl olmuşum gibi sancılar girdi allah dedim bu ne böyle hemen oturdum dinlendim geçti şükür ağrı sızı normal hiç yormamak lazım kendimizi
Asdfgh21 Bende 33+3 üm ne dolap var ortada be çanta ne yıkanmış kıyafetler ne temizlik hurcun içinde beni bekliyolar annemler hallederiz diyor ama 4 mayıs gözüküyor doğum ben mi çok rahatım siz mi çok acelecisiniz anlamadkm 😄
Selisscee Asdfgh21 benimde aynı şekilde hiç bir şey hazirlamadm 34 ten sonra hazırlamayı düşünüyorum şu an 32+2 deym 🫠
catandgirlmom Asdfgh21 siz biraz rahat biz biraz aceleciyiz bence 😂 bende bana kalmadı etrafımdan o kadar baskı aldım ki hazır olmak lazım diye bütün kıyafetleri kayınvalidem ütüledi ne olur ne olmaz diye bugünde kontrolde bebek ileride çıktı erken doğum olcak diye valizi hazırla baskısı başladı bende korkuyorum erken doğarsa diye artık etraftan duyduklarımdan 😂
Canan-02 yaman2802 bende aynıyım canım tekim gurbetteyim ilk başta bende ne yapacağımı bilemedim ama bi yerden başlayınca devamı geliyor ben önce kıyafelerir etiketini sökmekle başladım 30 haftalığım şuan kullanacaklarımı ayırdım büyük olanları kaldırdım sonra onları yıkamaya başladım sonra yatağını nevresimini derken girişiyosun işte takma kafana yapmasan ne olacak sanki bebek kısmetiyle gelir eskiden zarşafa sarıyolarmış biz evham yapıp kendimizi yiyoruz yanlızlıktan