nkizilates Neslibt72 canım üzülme üzmekte sana ve bebeğine zarar verir. Herşey olcağına varır. Üzülmem seni iyi etmeyecek. Biliyorum zor ama üzmemeye ve umursamamaya çalış. Ben olsam bende mal mal ağlar üzülürdüm orası ayrı.
Neslibt72 nkizilates evet yaa şimdiden çok zarar veriyormuş kendimi tutuyorum zaten. Dünde bütün gün hastanede geçti ama hiç ağlamadım. Sadece bi ara sinirlendiğim için aşırı titreme geldi ama bu bile muhtemelen çok zarar verdi :( her şey olacağına varacak ben elimden geleni yapıyorum
Elizo Neslibt72 kuzenımde tüp bebekti , hep kanaması vardı düştü düşecekti hep boyleydı yattı , şuan oğlu 1,5 yaşında 🥰ümidini kaybetme kötü düşünme , bakacak biri bul yanına kalkma
Neslibt72 Elizo maşallah onlara 😍 şimdilik annemlerdeyim ama sonuçta kendi evime geçmem gerekecek bakalım inşallah biraz daha iyi olursa her şey kolay süreçler değil
mmeliikee İnşallah bebeğin seninledir başıma gelen bir olayı seninle paylaşmak istiyorum. 6+3 de kanamam oldu hastaneye gittik kese yerinde sorun yok tup bebekte böle şeyler olur dediler serum yedim eve geldim ama devam etti kanamam kendi doktor randevum geldiğinde bebeğimin artık gitmiş olduğunu içimin temizlendigini söyledi ama hala kanamam vardi adet gibi baya sürdü. Yani bebek 1 günde de düşebilir 1 hafta da sürebilir ama inşallah bebeğin seninledir. Sana sorum ise şu ağrın oldu mu ilk kanaman olduğunda bel ağrısı kasik ağrısı vs ?
Neslibt72 mmeliikee geçmiş olsun :( çok bi ağrım olmuyor açıkçası karnımda adet sancısı gibi sancı oldu sonra serumdan sonra geçti kanamam da durdu. Bugün hafiften gene geldi ama doktorum fazla değilse gitme dedi bende evdeyim
Minik1Civciv Neslibt72 canım bende de geldi ilk pembe kırmızı arası bir şeydi pıhtı da vardı az bir şey sonra peşine kahverengi geldi. Doktora gittim eşimde gececiydi nasıl geldi nasıl gittik bilmiyorum. Çok şükür bebeğimin kalbi atıyordu. Pruloton iğne verdi bitane onu yaptım. Progestan verdi fitil. üç gün geldi iki gün yoktu bugün yine gedi sabah pembe leke peşine yine kahverengi korkuyorum bende. Üç kaybım var öncesinde uzanıyorum. Namaz bile kılamadım.Rabbim affetsin. Sabah namaz vaktinde oldu bu arada.
Neslibt72 Minik1Civciv için nasıl rahat ediyosa öyle canım rabbim görüyor sonuçta. Ben normal kılıyorum ama kendimi böyle daha rahat hissettiğimden. Dünden beri kanamam yoktu sürekli yattım ama ikindin gene geldi şimdi çok hafif geliyo doktorum gitmene gerek yok şu an dedi. Hamile arkadaşlarımın nerdeyse hepsi yaşamış böyle bilmiyorum hem korkuyorum hem de sağlıklıysa zaten kalır diyorum ama tabiki tedirginim evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum herkes korkuyor
Minik1Civciv Neslibt72 benim de eşim gececiydi uyıyordu söylemedim ona çok panik korkar. Benden daha evhamlı korkuyor bebeğe bir şey olacak diye. Rabbime emanet ❤️ Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ❤️🤲🏼
Neslibt72 Minik1Civciv sakin olmaya çalışalım canım inşallah Rabbim koruyacak bebişlerimizi bunu düşünelim ☺️🙏🏻
Nolmuss Neslibt72 benim kahverengiydi kanamam düşük yaşadım arkadaşımın ki sizin dediğin gibi oldu ve düşük olmadı şükür kucağına aldı yani kendinizi üzmeyin kırmızı diye illa düşmez
Neslibt72 Nolmuss evett gerçekten herkeste farklı bu aşamalar o yüzden renge falan takılmıyorum artık
1papatya_ Neslibt72 ayni şeyleri yaşadık… o duyguyu ancak seninle aynı şeyleri yaşayan anlar, dünyaya geleceği varsa gelir. Yoksa.ne yaparsan yap misali kuzum.alllah sana bağışlasın bol bol.dua
Neslibt72 1papatya_ diimi şimdi sürekli yat diyor çevremdeki herkes ama anlatamıyorum. Tabiki dikkat ediyorum edeceğim ama yatağa hapsolmakta benim psikolojimi bitiriyor. Bazı şeyleri abartmadan devam etmek lazım günlük hayata geleceği varsa zaten tutundu ama gelmeyecekse isterse wcye bile kalkmıyım gene Rabbimin dediği olacak 💕
babymom_8 Neslibt72 Dinlen canım bol bol yat biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış kuzum fiiller bana çok iyi geldi canım uzun sürdü ama faydasını da çok gördüm tüp bebek kısmı hariç bende aynılarını yaşadım Rabbim sana bağışlasın inşallah canım
Neslibt72 babymom_8 teşekkür ederimm evet sakin dinlenerek geçiriyorum ama aşırı da kısıtlamadan kendimi.. hayırlısı neyse onu nasip edecek Rabbim
Eken012 Neslibt72 Allah bebisi size bagislasın. İnanin ki sağlıklı bir gebelikse devam edecek. Kendinizi strese koymayın. İyi düsünün iyi olsun. Bende tüp bebekle hamile kaldım o kadar dikkat ediyordum ki anlatamam. Ayaga bile kalkmiyordum bisey olacak diye. hem kalcadan hem gobekten hem fitil olarak dusuk onleyici kullandim. Bunlara ragmen sagliksiz oldugu icin kaybettm
Neslibt72 Eken012 yaa işte bazen ne yaparsam yapalım engel olamayacğız. Çok geçmiş olsunn Rabbim sana da enn hayırlı enn sağlıklı şekilde evlatlar nasip etsin böyle mucize gibi gelsin haberi inşallah 💕