Pmk3 İlk 3 ayda 3.500 kg normal mi sizde durumlar nedir ve 12 haftada olanlar cinsiyetleri belli olan varmı ☺️
busenaz68 Pmk3 ben ilk 5 ayda sadece 5 kilo aldım sonradan uçuşa geçti 😁 6. Aydan sonra iki kat fazla alarak gidiyor toplamda 10 kg almıştım en son
BadeYaman 11 haftalık 3 kılo aldım dr yavaş git dedi şimdi böyleysem sonumu düşünemiyorum 😂midem bulanıyor ekmek hamurişi çok tüketiyorum ondan sanırım dikkat etmeye çalısıcam
incitanesi__ 24+2 deyim 6 kilo aldım doktorum buna bile kızdı 😂 toplam 9 kilo hakkım olduğunu ve geriye 3 kilo hakkım kaldığını söyledi imkansız olduğunu bile bile 😂😂
BadeYaman incitanesi__ önemli olan bebeğin kılo alması ama tani bizimde dikkat etmemiz gerekiyor ilk hamilelikte 18 almıştım😏
Emine142807 26 haftalık 🐣 7 kilo sadece benim doktorum da aksine yavaş kilo alıyorsun dedi moralimi bozdu🙄
Pmk3 Emine142807 iyi walla son 3 ay da çocuk için beslenecekmişiz saten meyve , kuru yemiş falan çocuğa kilo aldıran şeylermiş
Melomy 12+1 im baya yediğim halde kilo almadım ama normalde kilolu bi insanım sanırım ondan😅 cinsiyet icinde dün tahminde bulundu doktorum ben sorunca ama yanılırsam kızma yüzde elli hakkımı kullandım dedi 🐣
Emine142807 Pmk3 Bebeğimin kilosu haftasına göre iyi normalmiş aslında hayır yani bütün anneler çok kilo alacak diye bir şey mi var 😅
Pmk3 Emine142807 ne kadar az kilo okadar kolay vermek 😅 çocuğun gelişimi sağlıklı olsun önemli olan o … 3 aylık oldum bn ama ultrasonla kasıktan baktıkları hafta önce için orada olduğunu düşünüyorum yükselmişmidir