S1_ Kızlar yeni doğum yaptım, 12 günlük anneyim emzirme de ilk gün problem yaşadık, meme ucum yara oldu gümüş kapak krem vs pek iyileştirmedi emzirmeye de devam ettiğim için başka alternatif çözüm var mı yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Hediye_00 S1_ kuzum ikinci gebeliğim kesinlikle imkanın varsa garmeston kremini almalısın dua edersin bana biraz pahalı ama ben şimdiden aldım koydum 2 güne hiç biseyin kalmaz . İlk gebeligimde ne çektim yara oldu kanaya kanaya emzirmistim resmen eziyet bu kremi kullandım hiç biseyim kalmadı
Busraakay_26 S1_ ayva çekirdeğinden jel yapabilirsin ya da kantaron yağı kullan ablam yapmıştı o da gümüş kapak ve jeller kullandı işe yaramadı o ikisi çok iyi gelmişti
Edafmo S1_ tahinin üzerindeki yağ ve ayva çekirdeği jeli çok iyi gelmişti bana bir de göğsünü atletle sütyenle temas ettirmemek hepten tahriş olmaması için de göğüs kalkanı kullanmıştım
nilsmomy S1_ lansinoh krem🫶🏻 yara olmadan sürdüm ama ben. Onun sayesinde yara olmadı hafif acıdı geçti sonra. Emzirmeden önce temizlemeniz gerekmiyor
S1_ Hediye_00 kuzum peki o kremi kullanırken emzirme yapabilir miyim artık fiyat önemli değil cidden meme uclarım kopacak gibi hissediyorum ilk gebeliğim benimde inan emzirmekten soğuyacağım o derece acısını çekiyorum her yerde bulabilir miyim kremi kuzum bu arada
Savyasrc Merhaba. Tahinin üstünde çıkan yağını pamukla sürün gögüs ucunuza bebişi emzirirken yıkamadım gögüsümü ben sorun yaşamadım da. Benimde çok yara ve tahriş olmuştu öyle yaptım ve geçti.
S1_ Savyasrc onu da deneyim kuzum İnan geçsin artık istiyorum ilk günden oldu hastanede ebeler emzirmeye çalıştıkça yara oldu
Hediye_00 S1_ acısını bilirim valla çok fena eczaneden gidip direk alabilirsin kuzum her eczanede var . Ben yanımda ılık su bulunduruyodum emzirmeden önce ılık suyla silip öyle emzirdim eczaneye sorduğumda direk emzire bilirsin demişlerdide anne yüreği işte krem sonuçta acı olur sütun tadı Felan diye gidip sildim yıkadım yinede kuzum zaten 2 güne kalmaz biseyin
Hediye_00 S1_ olması çok normal kuzu emiliyo sonuçta yara olur ister istemez ama soğuma emzirmekten bende öyleydim sonrasında çocuğumda alerji çıktı meme reddi Felan yaşadım 4 ay ancak emzirebildim şuanda hiç bilmiyorum bile nasıl emiyordu diye düşünüyorum inşallah bu bebegim emer
S1_ Hediye_00 muhakkak aldırcam eşime inan en zoru da emzirmeymiş özellikle yara durumunda gerçekten böyle tahmin etmemiştim öncesinde nemlendirdim ama yeterli olmadı yanlış kavrama sanırım şuan inan emzirmek istemiyorum ama kıyamıyorum da bebeğime
S1_ Busraakay_26 sarı kantaron sürdüm elimde o vardı dikişlere de kullanıyorum ama sanırım ayva çekirdeği de baya başarılı şuan en hızlı çözüm hangisi olur bilmiyorum ama hepsini deneyeceğim teşekkür ederimm
Armin-Guney Ilk gebeligimde bu yüzden emzirmeyi bırakıp sağıma gectim . 40 gün direndim , doktora gittim kremler vs dahi kullandım hic fayda etmedi . Sagarak süt icirdim o şekilde gecirmistim . 2. Gebeligimde erken önlem alarak 7. Ayda nemlendirici krem kullanmaya başladım. Eogum yaptığım gün garmastan pomad kullanmaya başladım. Ilk 7 gün garmastan pomad kullandım ne olur ne olmaz diye . Simdi tekrar nemlendirici krem gectim . Babydream göğüs ucu kremi kullaniyprum nemlendirici olarak . Acilen garmastan pomad almalısınız. Emzirmeden önce mutlaka yıkayın.
S1_ Armin-Guney ben de sağım yapıyorum ama sütüm de tazzikli öyle olunca da sağım önermediler fazla biraz emzirip biraz sağıp biraz mama yani o kadar karma karışık ki ayva çekirdeğini de deneyeceğim Pomad da alacağım