Günaydınlar. Aslında takibime özelde başladım. Ancak en son özelde ikili tarama testinde kan almak için yüksek bir bedel söylediler. Bende devlet hastanesinde hallederim, altı üstü kan testi diyerek vermedim. Bu arada devlet hastanesinde de iyi bir doktorla rastlaştım, muayenesine iki defa gittim. Özeldeki kadar ilgili değil ama iyi olduğunu aynı hastanede çalışan hekim arkadaşlarımdan da duydum. Özeldeki doktorum ikili tarama testi alınca bana mesaj at demişti, aldığım gün mesai saati bitmeden kendisine attım. Cevap vermedi, akabinde dün çok rahatsızdım kovidden şüphelendik doktora soru sormak istedim yine açmadı. Bu hareketi hoşuma gitmedi 4 kere randevuya gittim ona ben. Öyle yada böyle gitmeye de devam edecektim. Ancak ben özeldeki doktoruma ilk defa ulaşmak istedim ve ulaşamadım. (Öyle sürekli arayıp rahatsız edecek saçma sapan sorular soracak biri değilim zaten) şimdi doktoru değiştirmek istiyorum, aşırı kötü hissettim kendimi. Eşim başka bir özele gidelim diyor ama şehir hastanesindeki doktor da içime sindi. Artık son olsun düzgün bir doktorda devam edeyim diyorum. Şehir hastanelerinde doğum nasıl oluyor rahat mı ? Özelle arasında ciddi bir fark var mı ? ( birde küçük bir şehirde yaşıyoruz, özel hastanelerin tamamı düz bina içinde öyle lüks olmayan hastaneler. Özel kliniklerdeki doktorlarda yine bu hastanelerde doğum yaptırıyor.)