Sevilayms Kızlaaaar 24. Haftada 80kg a ulaşmışım yaniii +10kg 🥹Allahım ne yedim ne içtim ben böyleee Sizde durumlar nasıl
CeydaST Sevilayms ben çok kilolu gebe kaldım pcos var 3 sene hormon ilaçları VS veremedim. 4.5 kilo kadar almıştım son 2 haftadır şeker için diyete girdim 27+1 bugün 2 kilo almış gibiyim gitti birazı. Saatli ve orantılı yemeye çalış 🙈
Tiiffany Sevilayms Oow 😱 naptin canım Diğer gebeliklerimde bende cok kg aldım ama doguma 80 ile girmiştim. Aksam yemegini kes hemen
Hlycsr91 Bende 150 boyundayım 70 kilo ile hamile kaldım. 7+3 haftalığız ama doğuma kadar allah kosmet ederse çok kilo almaktanda korkuyorum kıyafet bulamıyorum şuan bile 😭😭Allah yardımcımız olsun
Sevilayms Hlycsr91 Eşimden geçiniyorum vallahi kıyafet konusunda O dert degılde , nasıl verıcez geri 😂
Hlycsr91 Ben çalıştığım için eşimin kıyafetlerini anca evde giyebiliyorum. Kilolu hamile kalmak mental olarak çok zor gerçekten 😢
Sevilayms Tiiffany Her bünye aynımı canım aa sakiiin 😂 3 Aydır sadece yatıyorum serklaj nedeniyle Doktorum normal oldugunu soyledı ama ben biraz üzüldüm tabiii. Paketli gıda kaçamaklarımvardı onları keserim insallah hallolur 👍🏻🙋🏼♀️
16Kubra-fatih49 Bende ilk hamilelik de 53 kilo ile hamile kaldim 103 kilo ile doğuma gittim tabiki zor oldu şimdi 27+5 olduk 5 kilo almışım 😍 akşam yemek yeme acktığını hissedersen kuruyemiş atistir 😊
Sevilayms 16Kubra-fatih49 Cok sukur ki doktorum bu kadar yatmama rağmen bunun normal sayılacagını soyledi , temkinli olmakta fayda var dedi 😌
semanur0456 16Kubra-fatih49 offf ben şok 😂😁😁 ne yedin ne içtin o kadar maşallah 🤩 bebeğin kaç kilo doğdu🫣
semanur0456 16Kubra-fatih49 bnde 52 ile gebe kaldım şuan 65 kg yum iştahım ınanılmaz acıldı şuan 30+0 haftalığız . Doğuma kaç kg ile gircem bakalm daha var cunku 🫣☺️
16Kubra-fatih49 semanur0456 canım vala oyle yiyordum ki anlatamam kızım şimdi 10 yaşında 😀😀😀😂😂 19 yaşında anne oldum