HilalErsan Ebrulianne06 aylık süt parası var bir de ancak sgk da 400-500 tl olarak yazıyor… eşiniz çalışıyordur muhtemelen benimki de çalışıyor o yüzden aile yardımı var aslında ama ondan muaf oluyoruz :)
Ebrarkubra HilalErsan süt parası tek seferlik 520 tl veriyor diye biliyorum ben ama.. aylık derken nasıl oluyor
Meray29 glnr_21 bende 32 haftada aldım doğum yapmadım daha raporda başlangic tarihi yazıyor ama bitiş tarihi yok sizde nasıl benim raporum hatalı mi acaba
Annemommm unlusura tamam zaten 3ay yatırıyorsunuz baska para yatırmıyorsunuz ama raporlu olacaksınız ya 4ay sakın sgkdan cıkıs yaptırmayın işten cıkma yapmayın yanı rapor bıtene kadar
glnr_21 Annemommm şiödi 90 gün yatırıyor ya raporlarken sgk ücreti ödeniyor mı acaba bende kendim ödüyorum da 16 hafta doğum izni sayılıyor ya bı 4 ay sürede ödeyecek miyim
glnr_21 Ebruacr 38 haftada çalışamaz raporu alacaksınız doğum sonrası izniniz uzadığı için sonrasında alacaksınız
unlusura Annemommm benim sigortam 25+4 te başladı kendim ödüyorum yani eyer 32. Haftada rapor alırsam sadece 49 günlük rapor ücreti mi alıcam yoksa doğuma kadar kalan 3 ayın tamamını alabilicem mi
unlusura glnr_21 peki benim sigortam 25+4 te başladı yani eyer 32. Haftada rapor alırsam sadece 49 günlük rapor ücreti mi alıcam yoksa doğuma kadar kalan 3 ayın tamamını alabilicem mi
Annemommm unlusura hatta belkı hak kazanamaya bılırsınız cunku en gec 37.cı haftada alınıyor rapor 25+4ile 37.hafta arasındakı gunlerı tek tek sayın 90gun yapıyormu
unlusura Annemommm siz ciddimisiniz 😩11+3 hafta oda 80 gün yapıyor 🥲 peki 38 de falan alsam raporu olmaz mıı yani arada 10 güncük kalıyor
Annemommm unlusura malesef yasal sınır 37 devlet 37den sonra cakıstırılma yasagı var 38de alsanız bıle sıgorta yaptırdıgınız yerın bası belaya gırer
Acl8 32 haftada çalışabilir raporu aldım 35 haftada çalışamaz aldım izne ayrıldım ama Görünmüyor 35 haftada ayrıldıgım raporu iş yerine teslim de ettim ama e devlette görünmüyor sgk görünmüyor bilgisi olan var mı hakkım yanmasın
Sedass01 Kızlar bu parayı neye göre alıyorsunuz zaten ücretli doğum izninde değil misiniz yani bu süreçte maaşınız yatmıyor mu
Gumus25 Sedass01 devlet memuru iseniz yatıyor ama özelde çalışanlarda maaş yatmıyor. Rapor parası olarak sgkdan yatıyor o da maaşa göre hesaplanıyor ama tam maaş kadar yatmaz